Haberler

Ünlü Müzisyen İbrahim Maalouf'a, Kız Çocuğunu Taciz Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Trompetin usta ismi İbrahim Maalouf, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 4 ay tecilli hapis cezasına çarptırıldı.

Le Figaro gazetesinin haberine göre, Fransa'nın Creteil kentindeki ceza mahkemesi, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmakla suçlanan 37 yaşındaki Maalouf'a 4 ay tecilli hapis ve 20 bin avro para cezası verdi.

Ünlü Müzisyen İbrahim Maalouf'a Kız Çocuğunu Taciz Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Verildi

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Maalouf, mahkemede, kendisine yöneltilen suçlamayı kabul etmedi. Ünlü sanatçı, Elvis Costello, Sylvia Schwartz ve Sting gibi dünyaca ünlü isimlerle çeşitli projelere imza atmıştı. Trompetçi Nassim Maalouf ile piyanist Nada Maalouf'un oğlu ve yazar Amin Maalouf'un da yeğeni olan İbrahim Maalouf, Gerard Boulanger'dan eğitim almıştı.İbrahim Maalouf, 15 yaşındayken seslendirdiği Bach'ın No. 2 Brandenburg Konçertosu'yla müzik kariyerine adım atmıştı.

Ünlü Müzisyen İbrahim Maalouf'a Kız Çocuğunu Taciz Ettiği Gerekçesiyle Hapis Cezası Verildi

EN İYİ ULUSLARARASI MÜZİSYEN ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTI

Paris Konservatuvarı'nda klasik müzik öğrencilerine doğaçlama dersleri veren sanatçı, 2010'da "Fransız Caz Ödülleri"nde, "Yılın Enstrümantal Keşfi" ödülüne layık görülmüştü ve 2014'te "Fransız Müzik Ödülleri"nde "En İyi Uluslararası Müzisyen" ödülünü kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fransa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

duranali:

bu seferde imam çıktı :)

Yanıtla22
Adınızı Yazın:

ünlü olup da o yoldan geçmeyen varmı? ne pislikleri var bir bilseniz çoğu ünlünün bu adam sadece eline yüzü bulaştırmış hepsi bu

Yanıtla00
........:

Kyafete bakarak tecavüz etme isteği duyuyorsan toplum içine hiç çıkma

Yanıtla00
46:

Ceza olmayinca malesef sonuc bu

Yanıtla00
hıdır diker:

ya neden hep tacizciler suçlanıyor hiç kimsede demiyorki karşıdaki bayanlarda nasıl giyiniyorlarki? tacize uğruyorlar onlarda giyimlerine dikkat etsinler taciz edilmesinler bence bile bile açık saçık giyiniyorlarki böyle oluyor.

Yanıtla00
BÜLO:

cinsel taciz derken tecavüz mü elleme mi laf mı atmak nedir bu cinsel taciz?

Yanıtla00
Rizeli:

Naneyi yedin muharremmm simdik

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title