Haberler

Ünlü oyuncu Burcu Günay'ın yediği çikolatanın içinden böcek çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Oyuncu Burcu Günay sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla marketten aldığı ünlü bir markaya ait çikolatanın içinden böcek çıktığını söyledi. Çikolatanın bir kısmının yendiğini ve böceği son anda fark ettiklerini belirten Günay "Son kullanma tarihi 14 Mart 2025 olarak gözüküyor ancak içinde ne olduğunu bilmediğim bir şey var, kurtçuk mu böcek mi ne olduğu belli değil" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Burcu Günay'ın sosyal medya platformu Instagram'dan üzerinden paylaştığı bir video kısa sürede büyük ses getirdi.

Marketten satın aldığı bilindik markalardan birine ait çikolatayı yerken son anda içinde böcek olduğunu fark ettiğini söyleyen Günay gözlerine inanamadığını ifade etti.

Ünlü oyuncu Burcu Günay'ın yediği çikolatanın içinden böcek çıktıBurcu Günay.

"KURTÇUK MU BÖCEK Mİ NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL"

Günay "Son kullanma tarihi 14 Mart 2025 olarak gözüküyor ancak içinde ne olduğunu bilmediğim bir şey var, kurtçuk mu böcek mi ne olduğu belli değil" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin 3-sayfa 14 Mart Medya 3.Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Veli Baysal:

Ülker şaşırdık mı tabiki hayır

Yanıtla683
VEFA:

Çikolatada açıklık olursa güvelenir. Güveler çikolataya bayılır. Siz siz olun evde de açıkta çikolata bırakmayın. Hele de uzun bir süre ayrı kalacaksanız özellikle kontrol edin!..

23
samsun uydu:

ülker yerli ve milli bu zamana kadar binlercesini aldım ve bir kere bile sıkıntı yaşamadım daima milli ve yerli tercih edin

30
Ahmet null:

Ülkerindir

Yanıtla350
Murat Celik:

Tamam şimdi en büyük ödülü aldın

Yanıtla4012
Mehmet Baysari:

iyide kardeşim bilindik bir marka diyeceğine, söylesene direk ülker filanca çikolata desene. kimden neyi gizliyorsun!!!!

Yanıtla148
Murat Bahar:

Kendi koymuştur

Yanıtla3710
ENSON:

Afiyet olsun böcekli çıkılata iyidir, şişkinliği alır…. Hem protein

Yanıtla1511
Siranuş Nermer:

lmalathanede böçek düşmüş olabilir, tazminat davası açabilir

Yanıtla221
Abdülkadir Yolbilir:

proteini başka türlü almak mümkün değil adamlar kıyak geçmiş

Yanıtla613
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title