Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Behzat Ç ve Yüksek Sosyete gibi başarılı projelerde yer alan oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Genç oyuncu 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

Umudun Kıyısında, Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi, Yüksek Sosyete ile Kasaba Doktoru gibi dizilerde rol alan ve 2 yıl önce kansere yakalanan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi.

YARIN DEFNEDİLECEK

Pera adını verdiği bir kız çocuğu olan Çomoğlu, bugün yaşamını yitirdi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eşinin acı haberini veren Gökhan Günal "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecektir" dedi.

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

CEREN KARAKOÇ: SEN BENİ BİTİRDİN

Kızılcık Şerbetinin başrol oyuncularından Ceren Karakoç Yalazoğlu ise arkadaşının ardından yaptığı paylaşımda "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni" notunu düştü. Çomoğlu'nun kuzeni olan genç oyuncu İlayda Alişan ise paylaşımında "Canım kuzenimi kaybettik. Çok çok çok üzgünüz" dedi.

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

Gülşah Çomoğlu, 30 Mayıs 1986'da Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun olan Çomoğlu, İki Efendinin Kuşağı, Troyalı Kadınlar, Kafatası, Yeşil Kuş, Tanrı, Hürrem Sultan, Camdan Kalp, Venedik Taciri adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. Unutma Beni adlı dizide Asuman karakterini canlandıran oyuncu, Kasaba Doktoru'nda ise Bahar rolündeydi.

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kanser Tedavisi Ankara Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Aytekin Sarı:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun ALLAH rahmet etsin

Yanıtla38672
Sade Vatandaş:

BU BEĞENMEYEN 2 KİŞİ NEYİ YAŞIYOR ÇOK MERAK EDİYORUM.

37198
Zafer Gönç:

Türkçe anlamı; “Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz, derler.”herkes içi geçerli....!

14152
Alkurt:

Aytekin, Türkçe manasını yazarsanız, insanlar daha iyi anlayacaklar. Arap değiliz biz. Nereden bileyim ne yazdigini

11136
sade vatandaş:

yüce mevlanın takdiri gitmesi gerekenler gitmiyor gitmemesi gerekenler gidiyor gitmesi gerekenler gitse ortalık güllük gülistanlık olurdu imtahan dünyası çekecek çilemiz varmış

3773
Fatih Yılmaz:

Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah'a aidiz ve şüphesiz O'na döneceğiz, derler.” anlamı beğenmeyen arkadaşlar

1075
Canım Türkiyem:

Arap olmak gerekmez bilmek için. Müslüman insan anlar zira bu yazılan söz Bakara suresi 156. AYETTİR. Müslüman yada değil, herkes için İnnâ lillahi ve Inna ileyhi raciun denebilir. Çünkü Müslüman da kafir de ALLAH'TAN geldi ALLAHA DÖNECEK.

1372
Yahya Çetinkaya:

Her nefis bir gün ölümü tadacaktır, ne bıraktığın ve götürdüğün önemli.

Yanıtla8230
İsmimi ne yapacaksın:

Unutma Beni dizisinde izliyordum, çok güzel ve iyi kalpli bir insandı. Gerçekten çok üzüldüm. Şu illet hastalığın çaresini bulamadılar, içim kan ağlıyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Yanıtla4143
Tolga:

Genc yasta fazla kirlenmeden gitti Allah taksiratini affetsi geride kalanlara sabirlar versin.

Yanıtla2494
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title