Haberler

Ünlü Oyuncu İrem Sak, Düzgün Fiziğiyle Göz Kamaştırdı!

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı paylaşımla göz kamaştırdı. Sak paylaşımına, "Beni hala sevecek misin?" notunu yazdı.

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdaki fiziğiyle göz kamaştırdı.

"BENİ HALA SEVECEK MİSİN?"

Ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma İngilizce olarak, "Güzel ve 24 yaşında değil iken beni hala sevebilecek misin?" notunu yazdı.

Ünlü Oyuncu İrem Sak, Düzgün Fiziğiyle Göz Kamaştırdı!

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986, Sivas doğumlu, Türk oyuncudur.

İrem Sak, 1986 yılında Sivas'ta doğdu. Çerkes kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada tamamlayıp, 2006 yılında üniversite eğitimi için İstanbul'a geldi. İrem Sak, İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

Ünlü Oyuncu İrem Sak, Düzgün Fiziğiyle Göz Kamaştırdı!

İrem Sak aynı yıl içerisinde "Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club" reklamlarında oynadı. İlk kamera deneyimini Şen Yuva adlı dizide Şehrazat karakteriyle edindi. Ardından 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği bir BKM yapımı olan 5'er Beşer programında Sinem karakterini canlandırdı. Fakat 5'er Beşer programının televizyon ömrü çok uzun sürmedi. Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı "Yalan Dünya" adlı dizide Tülay karakterini canlandırmaya başlamıştır. 2012 yılındaki Altın Kelebek Ödülleri'ni Sarp Apak ve Öner Erkan ile birlikte sunmuştur. 3 yıl aranın ardından Güldür Güldür'e dönmüştür.

Ünlü Oyuncu İrem Sak, Düzgün Fiziğiyle Göz Kamaştırdı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Sak Sivas Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (77)

Şinasi:

motorlu tasitlar vergisinin ikinci taksidi ne zaman ???

Yanıtla123
Analiz:

Keşke karım olsaydın 24 saat senden ayrılmazdım. . .

Yanıtla910
6.FİLO İZMİT:

İrem Sak seninle bir birimize sımsıkı sarılsak

Yanıtla710
ölümgerçek:

oda ölecek kemik yığını olacak fizik felan kalmayacak kaç yıl sonra

Yanıtla215
nazan:

şimdi düzgün fizik nedir biliyor musunuz? berrak tüzünataç, zendaya, irina shayk, tülin şahin, elsa hosk vs. İrem Sak''ı severim ama bu kesinlikle düzgün bir fizik değil saçmalamayın :)

Yanıtla123
nazan shayk:

sen kendini saymamaışsın be nazan. oldu mu şimid. senin fizik de epey düzgün yani. elsa hosktan geri kalman yani

32
kıskançlık ne kötü:

iyiyi, güzeli , başarılıyı çekemeyen bir toplumuz yaaa. . . on numara kızlara atıp duruyolar. ulan hasetler sizin elinize geçse bu kız ölürsünüz yeminle. ya da bu kızın yerinde olmak için şeyinizi verirsiniz. taktir edin alkışlayın hepsi bu. işinize gelmiyorsa da kadının haberini ne diye okuyup bir de yorum yapıyorsunuz

Yanıtla59
,,,:

adamsınnnn:)))

03
dgfh:

İkamet adresi: Yağcılar pardon Bağcılar:))

11
dgfh salağına:

ulan hıyarto. sanki benim yorumumu irem okuyup da bana bir güzellik mi yapıcak. neyin yağcılığını yapıcam. ama beyin bedava da sende yok

01
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title