Haberler

Ünlü Oyuncu Renate Langer İtiraf Etti: Yönetmen Beni Taciz Etmişti

Güncelleme:
Abone Ol

Alman oyuncu Renate Langer, 15 yaşında Polonyalı yönetmen Roman Polanski'nin tacizine uğradığını ve bunu söylemeye utandığını itiraf etti.

84 yaşındaki yönetmen Roman Polanski hakkında çıkan taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi. Polanski ünlü oyuncu Renate Langer'i de 15 yaşında taciz etmiş.

TACİZE UĞRADIĞINI YILLAR SONRA İTİRAF ETTİ

61 yaşındaki Alman oyuncu Renate Langer, 15 yaşındayken Amerika'da bir film çekimi sırasında Roman Polanski tarafından tacize uğradığını iddia etti. O zamanlar söylemeye utandığını belirten ünlü oyuncu şimdi her şeyi bir bir itiraf etti.


POLANSKİ'NİN DAHA ÖNCE 13 YAŞINDAKİ MODELE TECAVÜZ ETTİĞİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Polanski bu olaydan önce Samantha Geimer'e 13 yaşında tecavüz ettiğini itiraf etmiş ve 42 gün hapiste kaldıktan sonra ABD'den kaçmış, bir daha geri dönmemişti. 1977'de modellik yapmak için görüştüğü sırada ünlü yönetmen Roman Polanski'nin tecavüzüne uğrayan Samantha Geimer, yıllar sonra konuşmuş "Tecavüz 10 dakika sürdü, jüri heyeti önünde verdiğim ifade ise tüm gündü. Annemi, kız kardeşimi, erkek arkadaşımı, tüm ailemi etkiledi. Üstelik bu, haftalarca yaşadığım zorlu süreçteki günlerden sadece biriydi." demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Roman Polanski Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title