Haberler

Ünlü Oyuncu Hikmet Karagöz, Taksim'de Yürüyen Merdivenden Düşerek Yaralandı

Güncelleme:
Abone Ol

Bir süre önce felç geçiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivenlerden inerken düştü.

Bir süre önce felç geçiren ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hikmet Karagöz, Taksim Metrosu'nda yürüyen merdivenlerden inerken düştü. Kaşından ve yanağından yaralanan oyuncunun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

METRONUN YÜRÜYEN MERDİVENİNDEN DÜŞTÜ

Sol kol ve bacağından felç geçiren 'Bizimkiler' dizisinde canlandırdığı Abbas rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Hikmet Karagöz, ufak bir kaza atlattı. Beyoğlu Taksim'de , metroya binmek için yürüyen merdivenlerden inmeye çalışan ünlü oyuncu Hikmet Karagöz, bu sırada takılarak düştü. Karagöz, kaşından ve yanağından yaralandı. Daha önce felç geçiren Karagöz ayağa kalkmakta zorlanınca sağlıkçı olduğu öğrenilen bir vatandaş ilk müdahaleyi yaptı.

Ünlü Oyuncu Hikmet Karagöz, Taksim'de Yürüyen Merdivenden Düşerek Yaralandı

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yapılan ilk müdahalenin ardından oyuncu, diğer vatandaşların da yardımıyla hava alması için metro istasyonundan dışarı çıkartıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından ünlü oyuncu ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ünlü Oyuncu Hikmet Karagöz, Taksim'de Yürüyen Merdivenden Düşerek Yaralandı

Ünlü Oyuncu Hikmet Karagöz, Taksim'de Yürüyen Merdivenden Düşerek Yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hikmet Karagöz Taksim Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

BATTALGAZİ:

O nasıl bıyık amca merak ettiğim yemek yerken kaşık girebiliyormu bu solcuların alayının bıyığı böyle ağzı kapatan bıyık her ne hikmeti varsa ben anlamadım

Yanıtla2210
d:

off yazık ya Allahım yardımcısı olsun tüm yaşlıların

Yanıtla027
abbas:

gençlerin suçune? onların ytardıma ihtiyacı yokmu moruk ? allah herkezin yardımcısı olsun açlık sınırı kaç tl ?

33
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

solcu degilim ama solcu olgun erkeklerin bıyıklarını gışgırtıcı bulurum

Yanıtla163
ÇANKIRILIYA CEVAP:

Sayın ÇANKIRILI MEVLÜT BİLGİN Bey, Sen hala sağcı solcu döneminde mi kaldın. Bıyık sakallan mı insanları sınıflandırıyorsunuz. Sağına da soluna da lanet olsun. Bu düşüncelerden neler çektik. Biraz dünya insanı ol. Evrensel düşün.

14
Çankırılı Mevlüt Bilgin 18:

yoruma cevap :sag sol umurumda degil sevdimmi ayırmam ama solcuların kendini belli etmek için bıraktıkları bıyık gışgırtıcı , benimde bıyıgım var youtobede vidyom var oynar iken Mevlüt bilgin oyun Havası Yaz çıkıyor güzel yorumlar yapın lütfennn

22
TAYTAN BIYIKLI TUZLU KARABELA:

BENİM BIYIKLARIMI GÖRSENİZ VARYA. . .

11
PALA REMZİ:

LO HELE BIYIĞLARIMA LF SÖLETMEM. . . BABO. . .

00
Aynur:

icim ciz etti!

Yanıtla114
Baki:

kurumuş kütükleri sevenlere gelsin. anlayan anladı

Yanıtla12
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title