Haberler

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen babası Dudley Allen'ı kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, babası Dudley Allen'ın vefat ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Allen, paylaşımında 'Seni sonsuza kadar seveceğim. Hoşçakal babacığım...' ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen, acı kaybını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Allen paylaşımında; "Seni sonsuza kadar seveceğim. Hoşçakal babacığım..." ifadelerine yer verdi.

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen babası Dudley Allen'ı kaybetti

İKİ ÇOCUĞU VARDI

Oyuncu Suna Yıldızoğlu, 1988'de Dudley Allen ile evlenmişti. Çiftin 2007'ye kadar süren evliliğinden Yasemin Kay Allen ve Dyon Kaan Allen adında iki çocukları dünyaya geldi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Kay Allen Sosyal Medya 3-sayfa Magazin Yaşam Medya 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

genelde hep öyle oluyor anneler babalar halalar teyzeler amcalar dayılar hep sırayla kayboluyor sahip çıkamadığımızdan değil Allahın takdirinden onlar yavaş yavaş birer birer hiç bir şey anlamadan geçip gidiyorlar birde bakmışsın sıra bize gelmiş imam kayığı hazırlamış götürmek için karşıda oturmuş bizi bekliyor siz siz olun kul millet yetim hakkı yiyip milletin malını çalıp çırpıp israf edip eşe dosta yandaşa peşkeş çekip imamın kayığına binmeyin yola çıktığınızda kayık batar sakata gelirsiniz

Yanıtla021
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title