Haberler

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın'dan eşcinsellik çıkışı: Anadolu çocuğuyum, o rolü oynamam

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü sanatçı Cüneyt Arkın, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Asla kabul etmeyeceği rolleri sıralayan Arkın, "Genelde 'hayır' demez oyuncu. Bir teklif gelince zaten başlar hayal kurmaya, o kişiyi düşünmeye. Ama mesela Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz" dedi.

Sinema filmleriyle bir döneme damga vuran Türkiye'nin en önemli oyuncularından Cüneyt Arkın'dan asla oynamayacağı rollere ilişkin gündem yaratacak açıklamalar geldi. Arkın, Posta gazetesinden Oya Çınar'a röportaj verdi. Usta oyuncu Fatma Girik'in vefatına değinen Arkın, "Çok yiğitti, çok başkaydı" ifadelerini kullandı.

"EŞCİNSEL ROLÜ OYNAMAM"

Arkın kendisine sorulan "Hiç asla oynamam dediğiniz bir rol var mı?" sorusuna "Genelde 'hayır' demez oyuncu. Bir teklif gelince zaten başlar hayal kurmaya, o kişiyi düşünmeye. Ama mesela Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz." sözleriyle cevap verdi.

"TABİİ Kİ MİLLİYETÇİYİM, NASIL OLMAM"

"Adınızı Google'a yazınca sık sık "Türk milliyetçi kimliğiyle bilinen Cüneyt Arkın" ifadesine rastladım. Bu ifade sizi ne kadar anlatıyor?" sorusuna da yanıt veren Arkın, şöyle devam etti: "Tabii ki milliyetçiyim. Nasıl olmam! Benim babam Kurtuluş Savaşı gazisi. Öyle bir babanın oğluyum ben. İstiklal Savaşı gibi bir savaşımız, olmuş. Kahramanlarımız var. Atatürk var ya Atatürk! Onun üzerine insan yok. Dehasının üzerine deha yok. Genel kültürü, siyasi ve askeri dehası… Ecdadımızı bilmeliyiz, tanımalıyız. Sahip çıkmalıyız."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Arkın Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Sadik Acar:

seni seviyorum cüneyt abi saglıgına dikkat seviyorum seni.

Yanıtla8126
vefa SARGUT:

Aynen öyle kime ne yakışıyorsa onu yapar ağzına sağlık

Yanıtla9104
Alis Yiğit:

Ne var Cüneyt abi kadın oynasan kadın olmak kötü bir şey değil ki

Yanıtla474
Mira Suit Konaklama:

beyninin %0,01 ini kullanarakmı cevap verdin yoksa ???? :D yazık sana kanka

21
Bozoklu :

Bir tanesin Cüneyt abi iyi ki varsın. Apayrı bir enerjin asla dolmayacak yerin var. Allah uzun ömürler versin. Yakından görüp, kısa bir sohbet etmeyi çok isterdim seninle.

Yanıtla446
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title