Haberler

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Evine Haciz Gelen Meral Kaplan'ın Borcunun Bir Kısmını Ödedi

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz Eylül ayında evine haciz gelen Demet Akalın, 25 bin TL'lik borcundan dolayı arabasına el konulmak istenen Meral Kaplan'ın borcunun bir kısmını ödeyerek işlemleri durdurdu.

20 yıllık oyuncu dostu Meral Kaplan'la arası açılan Seçkin Piriler, eski dostunun Ortaköy'deki evine 25 bin 450 TL'lik borcunu alamadığı gerekçesiyle haciz gönderdi. Yaşanan olaya çok üzülen Demet Akalın, Kaplan'ın borcunun bir kısmını ödeyerek arabasına el konulmasını engelledi.

DEMET, MERAL'İN BORCUNU ÖDEDİ

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının yayınlanan habere göre; eylül ayında eşi Okan Kurt'un aile borçlarından dolayı evine haciz gelen ve eşyalarına el konulan Demet Akalın, borcundan dolayı arabasına el konulan Meral Kaplan'a destek oldu. Akalın, Meral Kaplan'ın Seçkin Piriler'e olan 25 bin 450 TL'lik borcun 10 bin 500 TL'lik kısmını ödeyerek işlemleri durdurdu.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Evine İcra Gelen Meral Kaplan'ın Borcunun Bir Kısmını Ödedi

ARABASINA EL KONULACAKTI

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen 20 yıllık dostlar Seçkin Piriler ve Meral Kaplan'ın geçtiğimiz yaz kavga ederek araları açıldı. Seçkin Piriler, son olarak Meral Kaplan'dan borcunu alamadığı iddiasıyla evine haciz gönderdi. Piriler'e 25 bin 450 TL borcu olan Meral Kaplan'ın arabasına el konulacaktı.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Evine İcra Gelen Meral Kaplan'ın Borcunun Bir Kısmını Ödedi

"LÜTFEN HABERİ VERMEYİN"

Programda haberin geçtiğini gören Demet Akalın sunuculara mesaj atarak "Sizden bir şey rica edeceğim çok önemli lütfen haberi vermeyin." diye mesaj attı.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Evine İcra Gelen Meral Kaplan'ın Borcunun Bir Kısmını ÖdediMeral Kaplan

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın, Evine İcra Gelen Meral Kaplan'ın Borcunun Bir Kısmını ÖdediSeçkin Piriler ve Meral Kaplan

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Tabiyat:

Altın kalpli demet bukadar iyiliği seviyorsan sahte boşanma ayakları yapma ko cacaciginin devlete olan borçlarını öde arakci binnaz ve bay kocasi

Yanıtla111
Bingül teyze:

İnsanlar hakkında yorum sadece rabbimize aittir ne güzel bir iyilik yapmış yoksullara yapmadığını nereden biliyorsunuz ama rabbim biliyordur

Yanıtla48
tiyatrocu:

Kaçırmaz böyle şeyleri

Yanıtla18
izmirli:

devletten kaçırdıkları paranın yanında bu ney ki, geçin bu iyilik meleği, reklam kokan hareketleri

Yanıtla06
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Benim de çok borcum var.

Yanıtla04
GASSAL:

20 YILLIK DOSTLUK BİLE AŞK MEŞK GİBİ BASİT ŞEYLER YÜZÜNDEN BOZULUYOR. YAZIK

Yanıtla02
Halk:

Mutlaka bir çıkarı vardır kimse kimseye 10 bin tl vermez. Hem kadın diğer kişinin borcuna sadık kalmış Demet abla yanlış yaptı vermekle. Borcuna sadık olmayandan dostta arkadaşda olmaz

Yanıtla10
gerçek ihtiyaç sahibi:

demet hanım 1. 500 tl lazım ev kiramı ödiyemedimde. birde evladım var malum gelen zamlardan sonra ihtiyaçlarını zor karşılıyorum umarım banada ulaşırısınız.

Yanıtla01
Asi:

Kocasının borcunu ödememek için adamı bıraktı arkasını döndü.başkasının borcunu ödüyo bu ne dengesizlik

Yanıtla01
Fatoş:

Hepsini de ödememiş haa. Bir kısmını. İyilik yapıyor ya. Karşılıksız yapıyor ya. Bilmem kaç bin dolarlık kıyafetlerle hava yapmasını biliyo görgüsüz. Yapacaksan adam gibi yap. Reklam olsun diye değil

Yanıtla00
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title