Haberler

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer'in Kızı Gözyaşları İçinde Savunma Yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

Otomobiliyle bir motosikletliye çarpmasına ilişkin davada gözyaşları içinde savunmasını yapan ve 3 yıla kadar hapsi istenen Gizem Tuncer, hakim karşısında hüngür hüngür ağladı.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, otomobiliyle bir motosikletliye çarpmasına ilişkin davada gözyaşları içinde savunma yaptı. Hakkında 3 yıla kadar hapis istenen Gizem Tuncer, "Şikayetçi Mahmut Tuncer'in kızı olduğumu öğrendikten sonra benden yüksek meblağlar istemeye başladı. Olayın şokunu hala atlatamadım. Gereken maddi hasar neyse ödemeyi kabul ediyorum" dedi.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer'in Şişli Halaskargazi Caddesi'nde 3 Mart'ta saat 22.40 sıralarında motosikletli Merhaz Elçi'ye çarpmasına ilişkin davanın görülmesine devam edildi. İstanbul 59'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya hakkında "taksirle adam yaralama" suçundan 3 yıla kadar hapsi istenen Gizem Tuncer avukatıyla katılırken davacı Merhaz Elçi duruşmaya katılmadı.

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer'in Kızı Gözyaşları İçinde Savunma Yaptı

"TUNCER'İN KIZI OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE..."

Duruşmada kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan Tuncer, gözyaşları içinde savunmasını yaptı. Olay günü trafik ışığının yeşil yanması üzerine sola dönüş alırken karşı istikametten gelen motosiklet aracının sağ tarafına çarptığını kaydeden Tuncer "Kaza sonrası aracımı durdurup ambulansı aradım. Davacı ile hastanede ilgilenip evine bıraktım. Kaza sonucu oluşan hasar nedeni ile telefon numaramı verdim. Hastane sonrası tekrardan kendisini arayarak özel bir hastaneye görünmesini istedim ancak şikayetçi Merhaz, iyi olduğunu söyleyip teklifimi kabul etmedi. Mahmut Tuncer'in kızı olduğumu öğrendikten sonra benden yüksek meblağlar istemeye başladı. Bende bu durumu kabul etmediğimi söyledim" dedi.

"GEREKEN MADDİ HASAR NEYSE ÖDEMEYİ KABUL EDİYORUM"

Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadığını aktaran Gizem Tuncer, "Çok üzgünüm olayın şokunu hala atlatamadım. Gereken maddi hasar neyse ödemeyi kabul ediyorum" diye konuştu. Bunun üzerine söz alan Merhaz Elçi'nin avukatı ise "Zararımız giderilmedi. Biz kendisine Mahmut Tuncer'in kızı olduğu için para istemedik" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Savunmanın ardından ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, aracın uğramış olduğu zararı gösterir belgeleri dosyaya sunulması için duruşmayı erteledi. -

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mahmut Tuncer İstanbul Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

HASAN:

MAHMUT HER YERDE KURANDA İMANDAN DİNDAN BAS EDER KIZ SAÇILIP SAÇILMIŞ

Yanıtla168
Misafir.:

bu konu kimseyi ilgilendirmez

00
SAÇMA:

SİNAN ÇETİNİN OĞLU İÇKİLİ ŞEKİLDE BİR POLİSE ÇARPMIŞ VE ŞEHİT ETMİŞTİ. MAHKEME TARAFLAR PARA DA ANLAŞTIĞI İÇİN ÇETİNİN OĞLUNU SERBEST BIRAKMIŞTI.

Yanıtla021
hattari hanzo:

hık mık edeceğine zararı telafi ettsen iş bu noktaya gelmezdi

Yanıtla85
YALÇIN:

sinan çetinin oğlu polise çarptı öldürdü serbest kaldı

Yanıtla16
Adınızı Yazın k mayka:

gecmis olsun kizim allah nasil biliyorsa oyle olur insahllah

Yanıtla13
Doğru söyleyeni naaparlar?:

Yeni ehliyet alanlara, belli bir süre boyunca tek başına araba kullanmak yasaklanmalı, yanında, mevzu bahis süre boyunca mutlaka araba kullanma konusunda deneyimli bir ebeveyn yada yakını bulunmalıdır. Bu olay sonrası, en kötü ihtimalle 2 yıl yada altında bir hapis cezası verilir ve 5 yıl ceza geri bırakılır yani ertelenir. Müşteki maddi hasarını ve varsa manevi hasarı talep eder büyük ihtimalle 3-5 kuruşta öyle alır, olur biteeeer. . .

Yanıtla04
KEŞİŞ:

özellikle bu tür kazalarda ünlü biri yapmışsa hapis vermeliler, paranın gücünün işe yaramadığını görsünler. (hatalıysa) sinan çetinin oğlu masum bir polisi öldürüp parayla yırtmıştı. . . kardeşim kanunda zayıflık var, ölüme sebebiyet vermişsin, para için şikayetinden vazgeçse bile kanun yapıştıracak hapisi. . . adamın kemikleri sızım sızım sızlıyordur

Yanıtla22
Adımı yazıyorum:

adam tazminat peşinde birazda o yesin mahmut tuncerin parasını bi türkü söyler çıkarır parasını karşıki dağlar cenderme :D

Yanıtla13
esnaf:

karı hem suçlu hem guclu kural ihlalı yapmaaaaaaaaaa o zaman adamın ölümüne sebebıyet verebılırdın

Yanıtla21
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title