Haberler

Ünlü Yönetmen Kendisinden 48 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüntülendi

Güncelleme:
Abone Ol

70 yaşındaki usta yönetmen Orhan Oğuz, kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi. Ünlü yönetmen, muhabirlerin kendilerini görüntülediğini fark edince apar topar mekandan ayrıldı.

Yönetmen Orhan Oğuz, 20 yıl birliktelik yaşadığı Nülüfer Açıkalın'dan ayrıldıktan sonra kendisinden 48 yaş küçük güzel ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çift geçen gün sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi.

KENDİSİNDEN 48 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Usta yönetmen Orhan Oğuz (70), önceki akşam kendisinden 48 yaş küçük sevgilisiyle Cihangir'de görüntülendi. Orhan Oğuz, yaklaşık bir yıldır birliktelik yaşadığı sevgilisiyle yemek yedi.

Ünlü Yönetmen Kendisinden 48 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüntülendi

APAR TOPAR MEKANDAN AYRILDI

Ünlü yönetmen, muhabirlerin kendilerini görüntülediğini fark edince apar topar mekandan ayrıldı. Orhan Oğuz, mekandan ayrılıp bir üst sokakta bulunan evine gitti. 70 yaşındaki yönetmen, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bıraktı. (Sözcü)

Ünlü Yönetmen Kendisinden 48 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüntülendi

Ünlü Yönetmen Kendisinden 48 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Oğuz Cihangir Yönetmen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (126)

Mustafa:

14 yaşında evlendirilince istismar kendisinden 48 yaş küçükle beraber olunca aşk oluyor Allah sizi bildiği gibi etsin utanmazlar??

Yanıtla237
Avcı:

14 yaşındaki çocuk be hey gafil

32
halid:

eskiden 14 yaşında yemeginden tut her türlü ev işini yapıyordu kızlar kısaca konusunda uzman oluyordu . şimdi bu okuma merakı çıkınca bütün hepsi çocuk oldu biz demiyoruz bebekleri everin diye erkek ve kadında günah yaşı kaçsa ordan itibaren yavaş yavaş büyümeye başlar. 14 olmaz 18 olur çagın getirdigi gereklilige göre degişir. şimdiki kızlar tayt giyip gezsinler. . allahın masur görmedigi bir evliligi sen hakir göremezsin sen allahtan üstün degilsin eger senin sözün üstünse zaten dinsizsin.

03
Thranduil:

Adamda sıkıntı yok kadında sıkıntı yok alan razı veren razı 18 yaş altı gibi bir durum da yok. paraysa da para bize ne giriyor anlamadım.

Yanıtla633
bu hainler:

merhaba, ya müslüman bir memlekey''de bu dogrudan zinadır, ve yakalayın bu hainleri.

Yanıtla276
ısparta lı hurdacı.:

laiklik elden gidiyeeeh. bunlar değilmi tencere tava calıp kadın haklarını savunan.

Yanıtla1122
muhammet:

La ıspartalı sen ve anneciğin varya laikliğin sayesinde namusunuzla yaşıyorsunuz laiklik dediğin şey olmasaydı yoksa sizin gibi dinci merekepler yüzünden baban bile belli olmadı yazık sana merekep.

2215
balıkcı:

dergahlarda kucuk cocuklar telef olurken aynı aynı hassasiyet edın lutfen

59
Turk:

Cahil oldugun ispartali hurdaci oldugundan belli yobazlikta sinir tanimiyonuz millet uzata cikti siz hala laiklikde laiklik diye tutturmus gidiyorsunuz kitap okuyun kitap kara cahil

00
AHMET:

DİNDAR BİRİ AYNI YAŞ ARALIGINDA BİRİ İLE EVLENSE İDİ OLAY OLURDU. HER TÜRLÜ HAKARETE MARUZ KALIRDI. AMA KİMSE YORUM BİLE YAPMAMIŞ. KADIN ORGÜTLERİ NEREDE. FEMİNİSTLER NEREDE.

Yanıtla228
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title