Haberler

'Urfalıyım Ezelden' Dizisi Başka Kanala Geçti

Güncelleme:
Abone Ol

Bülent İnal, final yapmadan yayından kaldırılan 'Urfalıyım Ezelden' dizisinin başka kanalda devam edeceğini Instagram'dan duyurdu.

Kanal D'nin düşen reytinglerden dolayı memnun olmadığı Urfalıyım Ezelden dizisi final yapmadan yayından kaldırmıştı. Yayından kaldırılmasıyla eleştirilen dizi için Fox Tv, Kanal D'nin kapısını çaldı.

BAŞROL OYUNCUSU DUYURDU

Yayından kaldırılmasıyla birçok eleştiri alan dizi için diğer kanallar harekete geçti. Dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ile dizinin başka kanalda devam edeceğini duyurarak, "Hangi kanalda olacağını ise yapımcımız önümüzdeki günlerde açıklayacak." deyip müjdeyi verdi.

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü German, Settar Tanrıöğen ve Murat Çetinkaya'nın olduğu yapım İstanbul'a göç eden bir ailenin yaşadıklarını anlatıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Urfalıyım Ezelden Bülent İnal Instagram Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

tuncay:

urfalıyım ezelden dizisini çok seviyoruz hangi kanal olurşa izleriz

Yanıtla215
yunus:

pek dizi takip etmezken bunu izlemeden duramıyorum.

Yanıtla116
izleyici:

Doğu kültürü ve kürtlerin yaşamlarının konu edildiği diziler çoğalmaya başladı. Film ve müzik sektörü bunların elinde herhalde. Bu tür dizileri hiç sevmiyorum.

Yanıtla115
kemal:

güzel bir dizi diziye haksızlık yapılmasın

Yanıtla115
iskan çetiner sss:

Mükemmel bir film en azında acık saçık bir film değil ailece seyir ediliyorFox tv geçer inşallah

Yanıtla213
ysf:

Bu Bülent İnal''ın iyi iş yapmış hangi dizisini hatırlıyorsunuz? bu oyuncuda ısrarın anlamını anlamıyorum. bence biraz para kazandıysa bir galeri açsın, orada araba satsın. oyunculuk ona göre değil. ayrıca da, dizi nerede devam ederse etsin iş yapamaz.

Yanıtla113
halil ergin1Mobil-ANDROID:

Kaldirilmamasi tasinmasi iyi cok guzel en azindan gercekte yasanmis olaylari anlatiyor biktik sacma sapan (pembe ve ask oyunlari) tasiyan dizilerden

Yanıtla212
Tuncay HOCA:

kanal d adam değil

Yanıtla113
KENAN:

SÜPER BİR HABER. KADAL D DE İZLENEN TEK DİZİ BUYDU. BEN BU DİZİNİN REYTİNG REKORLARI KIRACAĞININ DÜŞÜNÜRKEN DİZİNİN YAYINDAN KALDIRILMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ. BAŞKA KANALLARIN DEVEREYE GİRECEĞİNİ TAHMİN ETMİŞTİM VE DÖRT GÖZLE BU HABERİN GELMESİNİN BEKLİYORDUM. ÇOK SEVİNDİM. FOX TV BEN CE EN İYİ KANAL OLUR BU DİZİ İÇİN. FOX GELECEĞİ PARLAK BİR KANAL. BÜLENT İNAL''IN DA HAYRANIYIM. KENDİSİNİ ÇOK BEĞENEREK İZLİYORUM. HANGİ DİZİ YA DA FİLM OLURSA OLSUN TAKİPÇİSİYİM. KENDİSİNE VE DİĞER OYUNCU ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİM.

Yanıtla211
remzi:

gerçekçi abartıdan uzak zevkle izelediğim dizi

Yanıtla211
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title