Haberler

Uyuşturucuya özendirmekten hapis cezası alan Pucca'nın imza günü iptal edildi

Abone Ol

Uyuşturucuya özendirme suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Pucca lakaplı sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz, olay sonrası ünlü kitabevinin imza gününü iptal ettiğini duyurdu.

Sosyal medyada "Pucca" takma isimini kullanan Pınar Karagöz "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçundan 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırıldı.

BİR ŞOK DA KİTAP MAĞAZASINDAN GELDİ

Pucca adıyla tanınan ve sosyal medyada binlerce takipçisi yazar Pınar Karagöz, Pablo Escobar ile ilgili attığı bir tweet nedeniyle uyuşturucuya özendirdiği öne sürülerek 5 yıl 10 ay hapis ve para cezasına çarptırıldı. Bu kararın ardından sosyal medya hesabından ağlayarak "Ben size ne yaptım" diyerek karara isyan eden Pucca'ya bir şok da ünlü kitap mağazasından geldi.

Uyuşturucuya özendirmekten hapis cezası alan Pucca'nın imza günü iptal edildi

Uyuşturucuya özendirmekten hapis cezası alan Pucca'nın imza günü iptal edildi

EN ÇOK SATANLAR LİSTESİNDEN DE ÇIKARDI

Karagöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise bu cezasının ardından İzmir'de ünlü bir kitap mağazası tarafından imza töreninin iptal edildiğini duyurdu. Karagöz'ün yaptığı açıklamaya göre söz konusu mağaza, Pucca ismini internet sitesinde çok satanlar listesinden de çıkarttı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selen Pınar Işık Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

Garipçi:

Escobar ile ilgili twiti yüzünden ceza almadı. Şu haberleri yapmadan önce keşke araştırsanız. 2 milyon takipçisi olan hesabından uyuşturucu anketi yaptığı ve uyuşturucu satanların evine ekmek götürdüğünü dile getirdiği için bu cezayı aldı. Kaldı ki kanunda 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası alması gerektiği yazıyor. Bu kadına alt sınırdan ceza verdiler. Daha yapılacak bir şey yok. Mağdur edebiyatı yapmadan önce araştırmanız dileğiyle!

Yanıtla144
gönül:

Tecavüzcüyü serbest bırakın bunlara odaklanın, canım ülkem. .

Yanıtla233
fehmi:

göstersene serbest kalan tecavüzcü, burası muz cumhuriyeti değil hanımabla

418
Cem:

Sen Japonyada mı yaşıyorsun Fehmi

01
Hicran türkoğlu:

Ya bişey diycem bunu özellikle o kitabevinşn sahibş görsün vallaha pes düşene bide ben tekme atatım mı dediniz hayır anlamıyorum ya sizin kalbiniz çürümüş insan olamazsınız siz

Yanıtla181
Dış güçler:

Gazetelerde gördüğüm kadarıyla Sosyologlar ve Psikologlar cezayı az bulmuşlar, karısına tokat atan adam 17. 5 yıl yedi bu ülkede kadın cezayı duyunca davayı iptal etti de adam kurtuldu, 5 yıl milyonları yönlendiren bir insana çok az bence.

Yanıtla612
metin:

bu ne la sanki satmış yuh artık özendirme gibi bir mevzu varsa meslekten men edin terapiye yollayın yok artık sanki kızcağız adam vurmuş bu kadar da değil bu ne be arkadaş

Yanıtla152
malabadi:

Metin sende bu işler içindesin galiba yuh artık ayakları yazık kıza falan hoppp bilelim bakalım satıcımı alıcımısın.......

24
bzztt:

öyle deme kardeş fenomenlerin gençler üzerindeki etkisi çok fazla

02
yalan yok üzülmedim:

profiline girip birazcık bakarsanız neci olduğu belli olmayan önüne gelen herşeyi eleştiren boş bir insan hayır anlamadım bu kadar boş bir insan olup nasıl olur da kitabı en çok satanlarda yer alır ? boş konuşmanın tekniğini falan mı vermiş ?

Yanıtla113
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title