Haberler

Valilik, milli değerlere aykırı bulduğu gerekçesiyle Murat Övüç'ün programını iptal etti

Güncelleme:
Abone Ol

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Bafra'da sahne alacağı kadınlar matinesi iptal edildi. Konuyla ilgili Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada iptale gerekçe olarak programın toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılık teşkil ettiği gösterildi.

Sosyal Medya ünlüsü Murat Övüç, önümüzdeki günlerde Bafra ve Atakum'da düzenlenmesi beklenen iki etkinlikle kadınlarla buluşacaktı. Samsun Valiliği, Övüç'ün iki ilçede planladığı 'Kadınlar Matinesi' etkinliğini 'milli ve manevi değerlere aykırı' olduğu gerekçesiyle yasakladı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Samsun Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bir organizasyon firması tarafından 'Kadınlar Matinesi' adı altında ilimizde gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikle ilgili olarak vatandaşlarımız, Valiliğimize ulaşmış ve programın toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılık teşkil ettiği, yapılmasının kamu esenliğini olumsuz etkileyeceği yönünde rahatsızlıklarını iletmişlerdir. Bu sebeple; önünüzdeki günlerde Bafra ve Atakum'da düzenlenmesi planlanan etkinliklere 5442 sayılı Kanunu'nun 11 (c) maddesi 'İl sınırları içinde huzur ve güvenliğin, kişi dokunulmazlığının, tasarrufa müteallik emniyetin, kamu esenliğinin sağlanması ve önleyici kolluk yetkisi valinin ödev ve görevlerindendir. Bunları sağlamak için vali gereken karar ve tedbirleri alır.' uyarınca müsaade edilmeyeceği, kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Valilik, milli değerlere aykırı bulduğu gerekçesiyle Murat Övüç'ün programını iptal etti

BELEDİYE BAŞKANI DA "MÜSAADE ETMEYİZ" DEMİŞTİ

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün 22 Ağustos'ta yapacağı etkinlik için Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Böyle bir etkinliğin yapılmasına müsaade etmeyiz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Samsun Valiliği Sosyal Medya Murat Övüç Samsun Bafra Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (45)

Orhan Simsek:

Valiye saygılar güzel bir karar

Yanıtla31488
Sahi :

Tebrik ederim

Yanıtla25472
TT:

Daha cesur bi açıklama duymak isterdim.Mesela LGBT baskısının dayatıldığı bu toplumun artık buna müsade etmeyeceğini, Çinde, Rusyada ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki uyanışın ülkemizdede gerçekleştiğini vurgulayan bi açıklama.LGBT Dayatmasına HAYIR!

Yanıtla29464
Dr.Kimbel:

LGBT allah askina bunu ne hiristiyan ne yahudi nede buda kabul etmez peki islam asla bu insanlar hasta tedavi edilmesi lazim Allahütala neden kadin erkek yaratti hayvanlari disiberkek yaratti,bu sekil hayvanlar bile kabulbetmez

8142
mehmet arduç:

Valla elin ayagin opulur.helal olsun...

Yanıtla28386
Fatih Erdem:

Ah şu el ayak öpme sevdanız yokmu, övmeyi dahi adam gibi beceremiyorsun, illede bişeyler öpüp yalamakmı gerekiyor.

231114
Mikail arman:

Fatih erdem, bizim kültür ve geleneğimizde büyüklerimizin, Manevi değerlerimize hizmet edenlerin elleri nezaketen, saygı gereği öpülür.Sen ahlaksızlığı temsil edenleri savunuyorsan, isteğin şeyi yalayabilirsin.Oda sana uygun bir tercihtir.

010
Leda Gözübüyükoğlu:

Şarkıcıların konserlerini iptal edeceğinize bu şaklabanların program yapmasını engelleyin.

Yanıtla34377
Hacı Şembeki:

Tebrik ediyorum. Kararı Destekliyorum. İyi ki varsiniz. Güzel İnsanlarında sesi çıkmaya başladı. Helal Olsun

Yanıtla21382
Nuray :

Yok yok bizden bi şey olmaz. Ayrımcılık yasaklar iyi bir sey sanki. Aferin size...

Yanıtla27230
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title