Haberler

Van konserinde sahnesine pet şişeler fırlatılmıştı! Şarkıcı Bengü'ye Edirne'de çiçek yağdı

Güncelleme:
Abone Ol

Van'daki konserini "Ne Mutlu Türküm diyene" sözleriyle bitirince sahneye onlarca kişi tarafından pet şişe atılarak protesto edilen şarkıcı Bengü, Edirne'de bambaşka bir manzarayla karşılaştı. Edirneliler konserin başında sahneye çiçekler atarak Bengü'ye sevgisini gösterdi.

Van'da verdiği konseri "Ne Mutlu Türküm diyene" sözleriyle bitirdiği için sahnesine pet şişe fırlatılan şarkıcı Benü Edirne'de farklı bir manzarayla karşılaştı. Konserin başında Edirneliler sahneye çiçek attı.

VAN'DAKİ KONSERDE SAHNEYE PET ŞİŞE ATMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Van Kültür Yolu Festivali'nde Van'da konser veren şarkıcı Bengü, beklemediği bir tepkiyle karşılaşmıştı. Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözleriyle bitiren Bengü'nün sahnesine onlarca kişi pet şişe fırlatmıştı.

Van konserinde sahnesine pet şişeler fırlatılmıştı! Şarkıcı Bengü'ye Edirne'de çiçekler yağdı!Van'daki konserini "Ne Mutlu Türküm diyene" sözleriyle bitiren şarkıcı Bengü, sahneye pet şişe atılarak protesto edilmişti.

BENGÜ'YE EDİRNE'DE ÇİÇEK YAĞDIRDILAR

Ünlü şarkıcı Edirne'de verdiği konserinde ise bambaşka bir sahneyle karşılaştı. Konserin başında onlarca Edirneli sahneye çiçek attı.

Van konserinde sahnesine pet şişeler fırlatılmıştı! Şarkıcı Bengü'ye Edirne'de çiçekler yağdıEdirneliler, konserin başında sahneye çiçekler atarak Bengü'ye sevgisini gösterdi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Magazin

Kültür Sanat Magazin Edirne Edirne Bengü Bengü Müzik Van Van Müzik Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (41)

Genco:

Kimse neden bu soruyu Bengü’ye sormuyor, durduk yere “ ne mutlu Türküm diyene “ diye neden bu sözü söyleme ihtiyacını gördün? Tamam binlerce milyonlarca ve sonuna dek ne mutlu Türküm diyene.. Ama şimdiye kadar hangi sanatçı gittiği konserinde bu sözü söyledi de Bengü durduk yere bunu söyleme ihtiyacını gördü ? Açıkçası bu son yaşadığımız olaylar içinde gördüğüm her bir eylemi bir fitilleme gibi görüyorum.

Yanıtla607607
FA null:

Ne Mutlu Türküm diyene

153440
Yusuf Çelik:

çok doğru bir yaklaşım içindesin Genco ve editörlerde elinde benzin yangına koşuyorlar.

64204
Edim Kılınç:

Helal sana sn.Edirne Başkanım Ne mutlu Türküm diyene

Yanıtla173383
Genco:

Van’a da helal olsun, belki de Bengü’ye “ sana burdan malzeme çıkmaz “ demiş olamaz mı :-)

295198
Ömer Can:

bu ırkçılık neden hepimiz insanız ne mutlu insanım diyene demek daha güzel değilmi

5650
VAHAP:

VAN deyip geçmeyin, VAN a saygıdan öte bişey düşünülemez

Yanıtla329207
Emrehan Ozgen:

Transit Van’dan bahsediyorsun sanırım?

54135
Oğuz Ben:

yok panelVAN

798
mehmet çelik:

Bu kadın daha önce ki konserlerinde böyle başlayıp böyle bitirmismi acaba !!! Durup dururken ortalığı karıştırmak istiyor. Bekliyelim bakalım daha nereye kadar gitecek bu kutuplastirma. Hadi hayırlısı. Siradkileri görelim bakalım.

Yanıtla107250
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title