Haberler

Seyfi Dursunoğlu'nun Mehmet Ali Birand'ın "Huysuz Virjin'den sıkılmadın mı?" sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden "Huysuz Virjin" lakaplı Seyfi Dursunoğlu'nun, yıllar önce Mehmet Ali Birand'ın programında "Huysuz Virjin'den sıkılmadınız mı?" sorusuna verdiği "Seyfi Dursunoğlu, onun sırtından geçiniyor" cevabı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Huysuz Virjin karakteriyle tanınan sunucu Seyfi Dursunoğlu,solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle 87 yaşında hayatını kaybetti. 15 gündür hastanede tedavi altında olan Dursunoğlu'nun ardından sosyal medyada birçok güzel paylaşım yapıldı. Bunlardan biri ise 2013'te aramızdan ayrılan gazeteci ve haber spikeri Mehmet Ali Birand'la yaptığı efsane programdı.

EFSANE PROGRAMDA: SEYFİ DURSUNOĞLU, MEHMET ALİ BİRAND VE HUYSUZ VİRJİN

Mehmet Ali Birand'ın 2006 yılındaki 32. gün programına konuk olan Seyfi Dursunoğlu'nun "Huysuz Virjin"le sohbeti izleyenleri duygulandırdı. Programda Mehmet Ali Birand'la birlikte kanto da söyleyen Dursunoğlu, "Sıkılmadınız mı? sorusuna, "Nasıl sıkılayım, işte buyurun, buyurun... Yetti, yetti de ne yapsın ki Seyfi Dursunoğlu, onun ( Huysuz Virjin ) sırtından geçiniyor" cevabı herkesi eski günlere götürdü.

15 GÜNDÜR HASTANEDE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

15 gün önce mide rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. 3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören usta sanatçı Dursunoğlu, 17 Temmuz Cuma günü saat 20 sıralarında hayatını kaybetti.

HUYSUZ VİRJİN LAKABININ NEREDEN GELDİĞİNİ ANLATMIŞTI

"Huysuz Virjin" karakterine hayat veren usta sanatçı, bu lakabın nereden geldiğini şu sözlerle anlatmıştı: "Virjin adını ünlü kantocu 'Minyon Virjin'den aldım. Ramazan eğlencesini yönetirken bana 'Ay ne huysuzsun hiçbir şey beğenmiyorsun' diyorlardı. Çalıştığım arkadaşlar, Virjin'in başına 'Huysuz' koy dediler, böylece Huysuz Virjin" oldum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Birand Seyfi Dursunoğlu Huysuz Virjin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

deme:

hepinizde aynı şeysiniz. . . boş yaşadınız boş öldünüz imtihanı kaybettiniz şimdi cehenneme odunsunuz. . . . bir toplumu saptırdınız dinle imanla ahlakla edeple değerlerle hep dalga geçtiniz alaya aldınız şimdi o çukurda hesap verme zamanı

Yanıtla176
Hahh:

Sen cok mu dolu yaşıyorsun bre tembel. Senin sınavının garantisi varmi? Bosber kanka gidelim burdan anca yorum yazarlar

03
Suat:

Sana ne Serap sen nerden biliyosun Allahı bilip bilmediğini insanları hele ölmüş insanları yargılamaktan artık vazgeçin sizin gibi bağnazlar yüzünden insanlar ne hale geldi güzelim ülke

Yanıtla19
ops:

bana ne bundan, bize ne bundan. önemli işlere bakmak lazım. biri ölmüş, toprağı bol olsun. elbiselerinide müzeye kaldırsın sevenleri.

Yanıtla90
Mami:

Toprağin bol olsun büyük üstat

Yanıtla18
Kasım:

Dünya boş değerli show insanıydı

Yanıtla06
Şenay:

Allah rahmet eylesin..

Yanıtla14
Ruhsar:

Güya müslüman bizim millet. Ölenin arkasından kötü konuşmayın derler. İyiyse iyi, kötüyse kötü, inanırsa inanır inanmazsa inanmaz. Ne bu kin, ne bu öfke? Ölen bir insan için diğer tarafta hayırlar dilemek varken ne bu çirkin sözler? Hanginize bir zararı oldu da lanet okur oldunuz rahmetlinin arkasından? Müslüman mıyız?

06
KENAN KOMUTAN:

Allah sana mı soracak kime ne yapacağını.

03
serap gül:

allahı bilmeyen . . onun için bir şey yapmayan kişi için allah rahmet eylemez emin ol. . .

02
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title