Haberler

Vural Çelik'in geçen yıl verdiği röportaj gündem oldu: 3 günlük dünyada yaşıyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

Avrupa Yakası ve Seksenler dizilerinin sevilen oyuncusu Vural Çelik 51 yaşında hayatını kaybederken geçen sene verdiği bir röportajda söyledikleri yeniden gündem oldu. Çelik'in konuşmasında "3 günlük dünyada yaşıyoruz. Hepimiz hata yapmış olabiliriz. Önemli olan o kötü duyguları bırakıp önümüze bakmak" ifadelerini kullandığı görüldü.

Avrupa Yakası ve Seksenler dizilerinin sevilen oyuncusu Vural Çelik, 51 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" sözleriyle duyurdu.

SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU

2014 yılında kalp krizi geçirdiği öğrenilen Çelik'in geçen yıl verdiği bir röportajdaki sözleri vefatının ardından yeniden gündem oldu.

"HATALARI GEÇMİŞTE BIRAKIP ÖNÜMÜZE BAKMAK LAZIM"

Muhabirin "Gülse Birsel ile tekrardan bir birliktelik söz konusu olur mu? Bir projede sizleri görebilir miyiz?" sorusuna ünlü oyuncunun "Tabii ki olabilir. 3 günlük dünya arkadaşlar. Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Ama önemli olan o hataları unutup, o kötü duyguları, o anki duyguları geçmişte bırakıp önümüze bakmak lazım" yanıtını verdiği görüldü.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Avrupa Yakası Vural Çelik Seksenler Magazin Yaşam Dünya Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

YİĞİT_TÜRKALP:

ALLAH RAHMET EYLESİN.İYİ BİR İNSAN VE OYUNCUYDU........

Yanıtla077
Jon snow:

Mekanı cennet olsun iyi bi insan di bence

Yanıtla168
Hasan Turk:

Rahmet dilerim.

Yanıtla039
emin yıldız:

1000 markı vardı nerede şimdi.

Yanıtla44
Adem:

Yani ne

Yanıtla70
sade vatandaş:

adam en azından üç günlük olduğunun farkına varmış birisi benim gibi 60 yaşında ama rahmetli olmuş etrafı adam için yahu daha çok gençti falan diyorlar çünki kendileride aynı yaşlarda kabullenmiyorlar yolun sonuna yaklaştıklarını o yaştan birinden sonra ne fayda bekleyebilirsinizki işin kötüsü daha yaşlıları koltuğa yapışp dünya lideri ayağına peşine saftirikleri takıp ülke yönetibiliyor Allah böyle ülke varsa o ülkenin taksiratını affetsin işleri zor çünki adamın kendine faydası yok zor yürüyor

Yanıtla14
ibrahim kırtay:

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşaAllah,

Yanıtla01
Ergin San:

Allah rahmet eylesin, iyi oyuncuydu rahmetli

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title