Haberler

Wilma Elles'in İki Aylık Hamile Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:
Abone Ol

Kasım ayında Kapadokya'da bir balon içinde kendisine evlenme teklif eden Kerem Göğüş'le aralıkta dini nikah kıyan Elles'in hamile olduğu ortaya çıktı.

Wilma Elles, mide bulantısı ve halsizlik şikayetiyle gittiği kontrolde 2 aylık hamile olduğunu öğrendi. Kasım ayında Kapadokya'da bir balon içinde kendisine evlenme teklif eden Kerem Göğüş'le aralıkta dini nikah kıyan Wilma Elles, bebek bekliyor.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARINA HIZ VERDİLER

Turne nedeniyle bulunduğu Almanya'da mide bulantısı ve halsizlik şikayetiyle doktora giden oyuncu, 2 aylık hamile olduğunu öğrendi. Karnı yavaş yavaş belli olmaya başlayan ve şu ana kadar 3 kilo alan Elles ile sevgilisi Kerem Göğüş, yaz aylarında yapmayı planladıkları düğünün hazırlıklarına hız verdi.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kerem Göğüş Wilma Elles Kapadokya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

xboy:

çok tatlı hatun ya şanslı herif

Yanıtla391
doktor:

seni kac defa uyardım gozunden şu gozlugu cıkarma dıye bak gordunmu

211
sukranm@m.m:

Doktor guldurdun beni ya :

23
Alim@m.m:

Evet yuzune kese kagdi gecirince.

11
xboy:

senin gorselligin bumu bi şey yok

10
BUNUDA YAZIN:

YOK TATİLE GİTTİ YOK İMAM NİKAHI KIYDI KIYMADI YOK DIŞARIDA GEZDİ YOK 40 GÜNLÜK EVLİ İKİ AYLIK HAMİLE YOK ÇORAP GİYDİ BİZENE KARDEŞİM BİZENE BÖYLE ŞEYLERİ HABER YAPMAYIN ARTIK

Yanıtla332
Onur Mobil-IOS:

Bu kadinin neresi güzel diyene katiliyorum :)))

Yanıtla315
hasan tahsin:

dini nikahmış da. . .

Yanıtla39
yandas:

Allah Allah nasil oluyor simdi ? 40 gün nikahli ve 2 aylik hamile . . Allah Allah sasirdim . . . her yerde yozlasma var anladimda . . BASIN-MEDYAda yozlasma var. . . bilmem ne artist-sporcu vs sevgilerlere yasadiklari olaylarin en ince detaylari basinda ne arar anlamis degilim

Yanıtla29
almanya:

su konuya bakin ya insanlarin pirivat hayatina bile karisiyorlar pessstttttttttttttttt

Yanıtla18
Alim@m.m:

Evet yuzune kese kagdi gecirince.

11
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title