Haberler

'Yansın Geceler'le Ünlenen "Heijan" Lakaplı Doğan Tarda, Gözaltına Alındı

Güncelleme:
Abone Ol

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik 29 ilde başlatılan operasyonda 'Yansın Geceler' şarkısıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya başta olmak üzere 29 ilde aynı anda başlatılan narkotik operasyonunda "Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın ve Bonzai Bom" gibi şarkıları ile adından söz ettiren Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

OPERASYONA ŞEHİT POLİSİN İSMİ VERİLDİ

İnternet üzerinden uyuşturucu pazarlayanlara, özendirici paylaşım yapanlara yönelik başlatılan operasyon çin 29 ilde aynı anda düğmeye basıldı. Adana'da göreve giderken, kendi kullandığı motosikletle taksiye çarpıp şehit olan polis memuru Arda Can'ın ismi verildiği operasyonda 81 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

DOĞAN TARDA DA GÖZALTINDA

Operasyonun İstanbul ayağında, Yansın Geceler, Semt Oturuşu, Abin Dızo Bremın, Bonzai Bom gibi şarkıları seslendiren ve milyonlarca kişi tarafından Youtube üzerinden dinlenen ve Heijan adıyla tanınan Doğan Tarda da gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İstanbul Antalya İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (31)

YUSUF:

Ne kadar mal milletimiz var asıl sanatçılara sahip çıkılmıyor böyle boş kişilere sahip çıkılıyor sanatı katlediyor bunlar

Yanıtla321
Kemal:

5 sene 3 ay tüm dırzolar şok :D

Yanıtla017
MUTİ:

Iğğğ MEMUR

Yanıtla103
Fevzi Tunc:

Türk gençliği muhafaza etmek lazım sahip çıkmak gerek

Yanıtla012
GARDİYAN:

Aç sesi aç aç kaldır elleri kır kilitleri Gardiyan dızo bremin :D

Yanıtla011
Kemal:

Heijan mahküm bremin :D

Yanıtla011
murathan:

bıjı bıjı davay davay

Yanıtla64
emmi:

desenize adana sıfır1 i daha izleyemeyiz seti komple alırlar :) lan emmi

Yanıtla010
önce tedaviiii:

uyuşturucuyu bitirmek için önce tedavi yöntemlerine dikkat edilmeli ben erenköy e gittim yatırın beni dedim BIRAKAMIYORUM dedim 3 ay sonra gel dedi ilç yazdı şutladı paramız vardı özele gittik ALLAH a şükür bıraktık parası olmayan bırakmak isteyenler ne yapacak peki. bırakmak isteyen gençler ilaç verilip gönderiliyor lütfen biraz daha ilgi alaka lütfen

Yanıtla28
teko:

eroyindenmi attın

10
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title