Haberler

Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu, 18 Yıllık Eşinden Boşanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

MasterChef programının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yurt dışında yaşayan 18 senelik eşinden boşanmaya karar verdi. İkilinin boşanmasına neden olarak Somer Sivrioğlu'nun program editörlerinden biriyle aşk yaşadığı gösterildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yemek yarışması programında jüri olarak adını duyuran şef Somer Sivrioğlu, yurt dışında ikamet eden 18 senelik eşi Aslı Sivrioğlu ile boşanıyor. Ünlü şefin, programın editörlerinden birisiyle aşk yaşadığı ve bu sebepten eşinden boşanacağı iddia edildi.

YASAK AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; Avustralya'da eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul'a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu'nun yasak bir aşk yaşadığı iddia edildi.

Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu, 18 Yıllık Eşinden BoşanıyorSomer Sivrioğlu

MASTERCHEF EDİTÖRÜYLE 4 AYDIR AŞK YAŞIYOR

Çekim setinde tanıştığı esmer bir editörle yaklaşık dört aydır ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü şefin, MasterChef'in final yapması sonrası Avustralya'ya gittiği öğrenildi.

Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu, 18 Yıllık Eşinden BoşanıyorSomer Sivrioğlu ve ailesi

BOŞANMA KARARI ALDI

Aslı Sivrioğlu'nun 18 yıllık eşi Somer Sivrioğlu'nun kendisini aldattığını öğrenmesi sonrası tartışma yaşayan çift ayrılık kararı aldı. Ünlü şef Avustralya'daki evinden ayrılıp İstanbul'a döndü.

Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu, 18 Yıllık Eşinden Boşanıyor

HAZER AMANİ'NİN MEKANINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili arasında yasak aşk aynı programda jüri üyeliği yapan Hazer Amani'nin mekanında ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde Somer Sivrioğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilen editör kadına sarıldığı görüldü. Bunun yanı sıra ikilinin samimi bir şekilde yemek yediği masada Sivrioğlu'nun annesinin de olması dikkatlerden kaçmadı.

Yasak Aşk Yaşadığı Ortaya Çıkan MasterChef Jürisi Somer Sivrioğlu, 18 Yıllık Eşinden BoşanıyorHazer Amani ve Sıla Gençoğlu

SOMER VE SILA SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Sıla'nın evli olan MasterChef programının sunucusu Hazer Amani, ile sarmaş dolaş görüntüleri çıkmıştı, çiftin yasak aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde büyük yankı uyandırmıştı.

Kaynak: Magazin

Somer Sivrioğlu Avustralya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

mehmet:

ne var kardeşim müslüman belki 2. karısını alcak ne var bunda

Yanıtla221
TV8 Gizemi:

Desenize adamlar sadece yemeğin tadına bakmamışlar. Bu kanalda çalışanın huyu suyu değişiyor, bu ne iş

Yanıtla020
MERAK EDİYORUM:

Dünyanın hangi uluslararası yetkili makamı bunlar Master Chef ünvanı verdi ? Yoksa kendilerine böyle ünvan mı verdiler?

Yanıtla020
TABİ Kİ:

Kendi kendilerine ultra mega super operatör profesör doktor chef unvanı veriyorlar o da yetmiyor TV yarışması ile yarışmacılara da master chef verip servetlerine servet katıyorlar. Bu dünya kurnazların. . .

03
...:

TV8 e kız giren dul çıkıyor.

Yanıtla119
xxx:

kim napsın bu patates çuvalını . . karısının kıymetini bilmesse onun cebindekinin kıymetini bilen çok olur

Yanıtla118
Sercan:

Programların yarısı aldatma-magazin yarısıda hominimi gırtlak. . Neden bilimsel, teknolojil gelişmeler üzerine bir program yok? Gençlerimiz bu kafayla nasıl bilim adamı olacak.

Yanıtla113
Erguvan:

Adamlar birazcık ünlü oldu ya hemen hanımlarının bosuyorlar. Ne güzel esin var, ailen var elin fingirdeğini ne yapacaksın. Erkegin iki kaşığı varsa birini kiracaksin ki, borçtan harçtan etrafını görmesin.

Yanıtla013
y:

MASTER ŞEF YARIŞMASINI İZLEDİKTEN SONRA AŞÇILARDAN NEFRET ETTİM. YEMEK SEVGİYLE YAPILIR. BUNLAR NEFRETLE YEMEK YAPTI. İNSAN NEFRETLE YAPILAN YEMEĞİ YERSE HASTA OLUR. NE O ÖYLE YARIŞMACILAR YEDİLER BİRBİRLERİNİ. . .

Yanıtla012
Hsgajjaj:

Böyle saçma sapan programlar izlerse millet onların da bi tarafları kalkar sonuç yine aynı

Yanıtla012
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title