Haberler

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'ya sürpriz konuk

Güncelleme:
Abone Ol

Yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izlenen Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde tarihçi, seyahat yazarı, profesyonel rehber ve konuşmacı Saffet Emre Tonguç konuk oyuncu olarak izleyicinin karşına çıkacak.

Pazartesi günleri FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam eden 'Yasak Elma' dizisinin, bu akşam yayınlanacak bölümüne, sürpriz bir isim konuk oluyor.

Medya Radar'da yer alan habere göre; tarihçi, seyahat yazarı, profesyonel rehber ve konuşmacı Saffet Emre Tonguç, dizinin 94. bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de FOX'ta.

Yasak Elma dizisine sürpriz konuk

Yasak Elma dizisine sürpriz konuk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saffet Emre Tonguç Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

GALERİCİ NEDİM:

Kırmızılı abla airbagleri açmış.

Yanıtla53
Berber reşo:

Bu dizide ne ararsan var entirika dolu heyecanlı bir yapım yinede izleniyor sevenleri var eleştirmek bence doğru olmaz

Yanıtla44
EEEEE?????:

NE DEMEK İSTEDİN REŞO?ANA TEMAYI MI UNUTTUN?ÖNCE ELEŞTİRMİŞSİN, SONRADA ''ELEŞTİRMEK DOĞRU OLMAZ''DEMİŞSİN. NE İÇTİYSEN ARTIK, SENİN KAFAN KARIŞMIŞ. İSTERSEN KES TRAŞI. :)))

02
maho:

kırmızılı için kurşun atar kurşun yerim. . .

Yanıtla25
aho:

sonra ibo olursun

00
vicdan:

yasak elma gibi saçma sapan bir dizi yok herhalde, bulunmaz bursa kumaşı gibi bir erkek ve etrafında pervane gibi dönen dört gurursuz kadınlardan oluşan, ne yaptıkları belli olmayan, kimin eli kimin cebinde olan , Türk toplumuna ve aile yapısına uymayan ahlaksız bu dizinin bir an önce yayından kaldırılması gerekir. RTÜK uyuyormu ?

Yanıtla15
Sakaryalı Hatun:

Severek izliyorum bu diziyi. :)

Yanıtla14
Ukala:

Senin izlemedigin film, dizi varmı ki zaten

02
Yalı çapkını:

KAPA ÇENENİ PATATES ÇUVALI.

00
Sakaryalı Hatun:

Ben dizi izlemem.

00
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title