Haberler

Yaşar Nuri Öztürk'ün Durumunda Düzelme Yok

Güncelleme:
Abone Ol

Kanser tedavisi gören ve doktorların evine gönderdiği ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunda herhangi bir düzelme yok.

Kanser tedavisi gören ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün tedavisine evinde devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da evinde ziyaret ettiği Öztürk'ün durumunda herhangi bir iyileşme olmadığı öğrenildi.

ÇARESİZ BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Yaşar Nuri Öztürk'ün yakınlarının çaresiz bekleyişi devam ediyor. Doktorların evine gönderdiği Öztürk'ün tedavisi devam ederken durumunda herhangi bir düzelme olmadığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Yaşar Nuri Öztürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Ben Mobil-IOS:

Cehennem bekliyor....

Yanıtla2711
Kadir sariozksn Mobil-IOS:

Gecmis olsun yasar hoca

Yanıtla315
AKBABA DİYORKİ Mobil-IOS:

ALLAH YARDIMCISI OLSUN

Yanıtla211
Mustafa akkanMobil-IOS:

Yaşar Nuri

Yanıtla43
dopdogrucudavut:

Yaşar Hocam sayesinde namaza başladım gerçek islamı öğrendim kitaplarından. Kuran-ı Kerim''i anlattı ama gelenekçilere adet dini yaşayanlara ''Biz babamızdan nasıl gördüysek o'' diyenler Kuran-ı Kerim''i okumadıkça anlayamayacaklar Yaşar Nuri''nin anlattıklarını. . Allah sevdiği kullarını erken yanına alır derler. . Hayırlı ömür versin rabbim. Gerçek bir İslam alimidir kendisi. Sayesinde islama dönmüş onlarca insan vardır Japonyada kitapları okutulur. Okumayan bir millet ne bilsin kıymetini. .

Yanıtla13
MisafirMobil-IOS:

Bu Nasıl çirkin bir habercilik. Başlıkta Yaşar Nuri'den haber var yazıp içerikte herhangi bir düzelme yok yazmak nedir ya.

Yanıtla04
Hadi Gari:

Kanser kimseyi ayırmıyor, hepimizin başına gelebilir. Bu yüzden sevmediğimiz biri için bile Rabbim ne hale getirdi yüzünü demek çevresinde hiç kanser hastası görmemiş birinin söyleyebileceği bir cümle. Allah herkese şifa versin.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title