Haberler

Yaşar Nuri Öztürk'ün Kızından İlk Açıklama

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumunun ağır olduğu haberleri sonrası kızı Saniye Öztürk, sevenlerinin içini rahatlatacak bir açıklama yaptı.

Ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün sağlık durumunun ağır olduğuna dair haberler sevenlerini üzdü. hurriyet.com.tr'ye bir açıklama yapan kızı Saniye Öztürk, babasının ağır bir grip geçirdiğini, vücudunda virüs olduğunu belirterek, "Sıkı bir tedavi görüyor. Ancak durumu sosyal medyada anlatıldığı gibi değil" dedi.

SEVENLERİ KAYGILANDI

Ses sanatçısı Onur Akay'ın, Twitter hesabında Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunun ağır olduğunu yazması, Yaşar Nuri Öztürk'ü sevenleri kaygılandırdı.

KIZI KONUŞTU

Yaşar Nuri Öztürk'ün kızı Saniye Öztürk hurriyet.com.tr'ye babasının son durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Saniye Öztürk, "Babamın durumu sosyal medyada söylendiği gibi ağır değil. Ağır bir grip geçiriyor. Virüs kaptı. Şu anda yanındayım. Sıkı bir tedavi görüyor. Kaygı duyulacak bir durum yok. Sevenlerine, merak edenlere çok teşekkür ederim" dedi.

"HOCAMIZ İÇİN DUA EDİN"

Onur Akay sabah sosyal medya hesabından şu mesajları paylaşmıştı:

Akay, "Değerli hocamız Yaşar Nuri Öztürk'ün durumu ağır, hocamız için dua edin. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi olan hocamız şimdi evinde. Allah acil şifalar versin" dedi.

KEMOTERAPİ GÖRMÜŞTÜ

Yaşar Nuri Öztürk, mide kanseri teşhisiyle 12 Kasım 2011'de ameliyat olmuş ve 3.5 ay kemoterapi görmüştü.(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yaşar Nuri Öztürk Saniye Öztürk Onur Akay Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (37)

Gazzovic:

Bir çok insanımız sevmese de, son yüzyılların önemli İslam alimlerinden. . sevilmeme sebebi de diğer cemaatlere daima uzak durmuş ve şeyhlikle şıhlıkla bu işlerin yürümeyeceğini anlatmaya çalışmıştır, Yüce ALLAH a ulaşmak için Kuran hükümleri ve Hz Muhammed sünnetlerinden başka bir şeye başka bir kula gerek olmadığını savunmuştur. .

Yanıtla4733
dindar:

arapcigiller hocamizi sevse sevmese ne olur onlar bizden degil zaten onlarin sahte hocalari tvlerde masal anlatirken köseyi döndü bizimki bedava din sohbetleri yapiyor insan olana zaten bu herseyi anlatir

16
mehmet66:

Cok sükür bir din düsmani daha yolcu

Yanıtla2337
HOROZ:

DİNİMİZ İYİ BİLİP İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİREN, İSLAM DÜŞMANI BİRİYDİ. BEN ÖYLE TANIDIM. ŞİMDİ HESAP VERME ZAMANI BAKALIM YARADAN MEVLAYIDA KANDIRA BİLECEKMİ. YANİ SOSYETE HOCASIYDI PARAYIDA ÖYLE KAZANDI. ŞİMDİ GERÇEK HESAP ZAMANI YANDI VALLAHİ

Yanıtla3026
DENİZLİ HOROZU:

ÜLKEYİ SOYUP ZENGİN OLANIN PEŞİNDE KOYUN OLUNCA MEVLA SENİMİ SEVECEK ZANNETTİN MAL

713
mehmet:

neden böyle düşünüyorsun kulak dolma şeylerle mi itham ediyorsun yoksa ondan dinlediğin yanlış şeylere göre mi?

123
MHP''li:

Bu akpliler harbi iyice dinden çıkmış, ne biliyorsunuz adamın amelini

Yanıtla2725
adsız:

torunum amel deyil önemli olan son nefesde imandır dağlar kadar amelin olsun son nefesde imansız gittinmi yandı gülüm keten helva o zaman maaşallah sende hemen işi akpye bağlamışsın

315
XYZ:

SEVENLERİ (ÇAPULCULAR, KOMİNİSTLER, CHP ZİHNİYETİ, HDP, TÜM SOL KESİM VS. . ) EVET KAYGILANMIŞTIR :))))

Yanıtla2921
DERİN:

SEN KENDİN İÇİN KAYGILAN YAKINDA MELEYEREK KAPI UŞAĞI YAPACAKLAR KARIN TOKLUĞUNA

516
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title