Haberler

Yasaya tepki gösteren Seren Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı: Ne boşsun

Güncelleme:
Abone Ol

Sahipsiz hayvanlara yönelik yasaya karşı çıkan Seren Serengil, Çağla Şıkel'i hedef alarak "Ne boş bir kadınsın. Bir işe yarayım artık. Programına çağırsana birilerini konuşsunlar" dedi.

Hayvansever kimliğiyle tanınan Seren Serengil, sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeleri içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik yapılmasına sessiz kalmadı. Günlerdir yasayla ilgili paylaşımlar yapan Serengil, Çağla Şıkel'e de yüklendi.

"BİR İŞE YARAYIN ARTIK"

Bir köpeği olan Çağla Şıkel'in konuyla ilgili paylaşımlarını görmeyen ve sessiz kaldığını düşünen Seren Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Çağla ne boş bir kadınsın ya. Bir de köpeğim var diye onla pozlar veriyorsun. Hayvanlar ölecek, hapiste 50 derecenin altındalar şu anda aç susuz. Bir işe yarayım artık ya. Hadi diğerleri konserleri iptal olur diye korkuyor sen NOW TV'de program yapıyorsun. Yapsan bir program çağırsana konuşsunlar."

Yasaya karşı çıkan Çağla Şıkel, bugün Instagram hesabından "Evimizdeki canımız kıymetli, sokaktaki kıymetsiz olamaz. Benim olan kıymetli, benim olmayan kıymetsiz olamaz. Oluyorsa bir gün konu bize gelince farklı bir sonuç beklememeliyiz çünkü yarattığımız dünya bu" sözlerini paylaştı.

Yasaya tepki gösteren Seren Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı: Ne boşsun

Yasaya tepki gösteren Seren Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı: Ne boşsun

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Magazin Yaşam Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Cuma Budak:

Seren yine gündeme gelme çabasında :))))

Yanıtla597
1gerceklerinsesi:

Bunlar kim abi ya. Medya şişirdi şişirdi sonra bunlar üstünden trilyonları kazandı şirketler. Gözünüzü sevim memlekette haber yapacak o kadar kaliteli sanatçı var ya

Yanıtla443
UğuR DURAN:

Seren Hanımı rahmetli babası mezarından çıksa gelse tanıyamaz... Seren Hanım! Çağla hanımı arayıp tostumu yediniz mi diye sorun belki cevap verir!!

Yanıtla1631
Üveys Uyanık:

bu karşı çıkankar ya köpeklere sahiplenin yada sizi köpeklere yem edelim

1979
AdamınBiri:

Estetik cerrahından fırsat buldukça yazıyor galiba seren hanım

Yanıtla131
Sokak Komandosu:

Çağla Şikel in vereceği cevabı sabırsızlıkla bekliyoruz

Yanıtla822
Bende Sarı Kırmızı Yeşil poşeti seviyorum:

Turuncu hem kırmızı gibidir hemde sarı.

Yanıtla131
Sibel Çakır:

Seren Serengil tebrik ediyorum sessiz kalmadı Allahın sessiz kullarına ama rahat olun mahşer günü zulüm edenlerle hesaplasıp konuşacaklar yakın yakın ahiretinizi de yakın

Yanıtla86
Mehmet Acıoğlu:

Dinime küfreden Müslüman olsa

Yanıtla14
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title