Haberler

Yeğeni ile Özel Görüntüleri Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, İntihara Teşebbüs Haberlerini Yalanladı

Güncelleme:
Abone Ol

Yeğeni Burcu Başoğlu ile özel görüntüleri çok konuşulan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Başoğlu, hakkında çıkan haberlere "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi" diyerek cevap verdi.

Yeğeni Burcu Başoğlu ile özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabından cevap veren Başoğlu, "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi" diyerek iddiaları yalanladı.

İNTİHAR HABERLERİNİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN YALANLADI

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda, yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.Bu haberler üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başoğlu "Ne yazık, ne yazık! Yaklaşık bir yıldır yalan üzerine yalan yazanlar şimdi de intihar ettirdi. Benim 14 yaşında bir oğlum olduğunu unutuyorsunuz" dedi.

Yeğeni ile Yasak Görüntüleri Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, İntihar Haberlerini Yalanladı

"ÇIKAN HABERLERDEN SONRA İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM" DEMİŞTİ

Ülke gündemine oturan fotoğrafların ardından röportaj veren Murat Başoğlu, "Karımı aldattım pişmanım ama o kadın yeğenim değil. Çıkan haberlerin ardından intihar etmeyi düşündüm." ifadelerini kullanmıştı. Murat Başoğlu, yaşananların ardından 14 yıllık eşi Hande Bermek'ten tek celsede boşanmıştı.

Yeğeni ile Yasak Görüntüleri Ortaya Çıkan Murat Başoğlu, İntihar Haberlerini Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

Feride:

Yurdumun tüm tipsiz erkekleri ve ciğere ulaşamayan kadınları recm sırasına girmiş......Adamın yiğeni sanki 15 yaşında 30 yaşından fazla az dürüst olun kuzenleri zorla evlendiren bir toplumda neyin dalgası

Yanıtla196
MERVE:

KUZENLER EVLENEBİLİR DİYE İSLAM DİNİ ONAY VERMİŞ. BU ADAM AMCA. YANİ ABİSİNİN KIZIYLA AŞK YAŞAMIŞ YILLARCA. ÜSTELİK İKİSİDE EVLİYKEN BUNA DEVAM ETMİŞLER. BUNUN NESİNİ SAVUNUYORSUNUZ ANLAMIYORUM. BIRAKALIM YAŞLARI BÜYÜK DİYE HERKES AMCASIYLAN, DAYISIYLANMI YATSIN ?????BUMU ÖZGÜRLÜK????. YOOOO BİZ İSLAM TOPLUMU BUNU ASLA ASLA HOŞ GÖREMEYİZ

1290
Birisi:

Gül eminim senin köyünde de erkekler eşekle denwyim yaşamıştır

Yanıtla070
Dadaş kizi:

Nerde intihar edecek yürek arsız reziller

Yanıtla505
Birisi:

6 yaşında bir kızın evlenebileceğine inanan bir grup insan kazık kadar iki insanın ensest ilişkisini ağzına dolaması anlaşılır gibi değil . Dünyada pek çok toplum 5 kuşak geçmeden evlenmezken kuzen evliliklerinden dolayı milyonlarca müslüman özürlü doğuyor yine dünyanın pek çok yerinde kuzen evlilikleri sapıklık.kırsalda normal karşılanan hayvanlarla cinsel deneyim ......Kusura bakmayın heryeriniz sapıklıkla dolu ve bu olayların tecavüz boyutuda var

Yanıtla739
Gül:

Ha bir imansiz daha Islama camur atacak kadar alcak. Bizi yanlis anlatma ! ya sizi nasil anlatacaksin? Siz ne millet ne irk ne dine mensupsunuz yoksa ateist cümbüscümü, hersey serbest olan türlerden? Kendini cok düzenli zanneden yaratik önce kendi ayibini sorgula!

32
semra:

senin gibi insanlar toplu intihar etseler keşke de pislikler biraz temzilense. .

Yanıtla029
ANLAYANA:

BUNLARIN TEKİ BİLE İNTİHAR ETSE TOPLU İNTİHAR OLUR

00
candan:

Seni halen buralarda haber yapıyorlar anlamıyorum.

Yanıtla020
Güler:

Bunu haber yapmasanız iyi olur midem bulandı da??

Yanıtla020
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title