Haberler

Yeliz Yeşilmen, Bir Kez Daha Ateş Püskürdü: Kocam Başkasına Yetecek Durumda Değil

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde kocası tarafından ihanete uğradığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, "Kocam ancak bana yetiyor. Başkasına yetecek durumda değil." dedi.

Yeliz Yeşilmen, Şubat 2010'da iş adamı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturmuş, Haziran 2010'da kızı Asya'yı, Ağustos 2015'te oğlu Birbey'i dünyaya getirmişti. Geçen günlerde ihanete uğradığı söylenen Yeliz Yeşilmen dedikoduculara yine ateş püskürdü.

"KOCAM BANA ZOR YETİYOR"

Yeliz Yeşilmen aldatılma iddialarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ortada ne ayrılık var, ne de boşanma. Bu oyunlara gelmem. Kocam her konuda bana yetişmekten başkasına yetecek bir durumda değil! Ayrıca ben de para kazanıyorum, sadece kocamı yemiyorum. Aldatılsam asla affetmem" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'a ait olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyaya sızmıştı. İhanete uğradığı konuşulan Yeliz Yeşilmen "Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun. Bu mutlu yuvada herkesin gözü varmış!" demişti. İddialara göre Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş bir kadınla internet üzerinden çıplak fotoğraf alışveriş yapıyor ve eşini aldatıyordu. Bu iddiaların ardından, Ali Uğur Akbaş'ın eski karısı Gülbin Vardar kameralar karşısına geçip "Benim başıma gelenler onun başına geldi. Oh olsun." demişti.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

ali:

acaba adam mı yavaş kadın mı çok hızlı neden ancak bana yetiyor dedi bunu sorgulamak lazım

Yanıtla418
konyali:

SACMA SAPAN HABERLERDE YORUM ACIK NEDEN.

Yanıtla021
POMPACI:

ALLAH ISLAH ETSİN

Yanıtla019
sonsöz:

ahlaksızlık diz boyu

Yanıtla017
ALPER Ç:

Genellikle Türkiye''de ve müslüman ülkelerde parayı, ünü şöhreti hazmedemeyen erkekler, ilk fırsatta ya eşlerini aldatıyorlar, ya da 2. 3. ve 5. eşlerini dini nikah adı altında alıyorlar. . yabancılar daha az yapıyor, erkekçe, dürüstçe yapıyor, boşanıyor ve evleniyor. . . ama biz gerçekten farklıyız herşeyimizle. . . ne tam müslümanız ne de ecnebi!

Yanıtla313
kahramanmaraştan okkeş:

NİÇİN YORUMLAR ÖNEMLİ HABERLERDE KAPALI

Yanıtla014
ASLI:

varsa bile, böyle bişey nasıl söylenir. . . nasıl kocasının bu durumunu duyurur bi kadın, ilginç.

Yanıtla111
Rambo:

sana yetmiyorsa , demek sen onu Aldatiyorsun

Yanıtla111
birisi:

sana yetiyorsa iyi daha ne istiyorsun

Yanıtla29
Adsiz:

Bize ne

Yanıtla37
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title