Haberler

Yeşim Salkım ile Hakan Eratik Çifti Boşandı

Güncelleme:
Abone Ol

Ünlü şarkıcı ile oyuncu eşi Hakan Eratik 8 yıllık evliliklerini bitirerek 'dost' olarak yeni bir hayata başladıklarını duyurdu.

Bir süredir boşanma davaları devam eden ve haklarında bir sürü iddia ortaya atılan Yeşim Salkım ile Hakan Eratik çifti boşandı.

"DOST OLARAK YENİ BİR HAYATA BAŞLADIK"

Ayrılığın ardından Yeşim Salkım bir basın açıklaması yaparak, Eratik ile 'dost' olarak yeni bir hayata başladıklarını belirtti. Salkım, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Değerli basın mensubu arkadaşlarım. Bugün 8 senelik beraberliğimize son vermiş bulunuyoruz. Bugüne kadar evliliğimize göstermiş olduğunuz anlayış ve saygıyı bundan sonra da göstereceğinizi umuyorum ve diliyorum.

"ZORLUKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Bundan böyle Ada'nın annesi ve babası olarak, birbirimizin en yakın dostu olarak yeni bir hayata başlıyoruz. Bu yolda her türlü zorluk ve güzellikleri yine birlikte aşacağız. Şimdiden anlayışınıza teşekkürler. Sevgi ve Saygılarımla. "

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

SELİN:

YA BEN 1 SENEDİR UĞRAŞIYORUM BR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM. . BUNLAR NASIL TEK CELSEDE AYRILIYOR. .

Yanıtla412
bence:

son bir yılda boşanan ünlüler ; murat yıldırım- burçin terzioğlu, emre altuğ -çağla şikel, ata demirer- özge borak, vildan atasever-ismail hacıoğlu, yeşim salkım -hakan eratik, daha var ama en gündem olanlar bunlar bu evliliklerin çoğuda uzun sürmüş olanlar son olarak ece erken ve bade işçilde büyük ihtimalle boşanacaktır bir dönem evlilik modası vardı ünlülerin hepsi evlenip çocuk yapıyordu o moda bitti şimdi evlenenlerin hepsi boşanıyor

Yanıtla115
amed:

çok üzüldüm gerçekten bi reklamda beraber oynayıp milyonları götüremeden ayrıldılar artık on gün üzüntüden yemek yiyemem

Yanıtla49
Faruk:

Kadin yaşlandı, adam bunu farketti...Yasam tarzlari her seyi dayatir insana...Önemli...

Yanıtla111
yeter:

Yeter artık yeter!!!yeşim sal laj edeceğini,e önce kendinize bakın bi.sizene yaa sizene istediğiyle evlenir boşanır.sizi hiç mi hiç ilgilendirmez.özel hayatıyla bu kadar uğraşacağınıza oyunculuğuna kişiliğine ve şarkıcılığını eleştirin.yazık size acıyorum!!!

Yanıtla93
Hazal:

Ya insanlar iclerinde ne yasiyo bilemezsiniz. Onları tanimadan nasıl biyle ileri geri yorumlar yapabiliyosunuz. Biri demis bi benle evlenmedi biri demis bu kacinci oldu. Sizi ne ilgilendirir kadın sevmis evlenmis anlasamamis ve bosanmis sizene bundan biri de demis boyle mi ornek oluyolar topluma. Evet boyle ornek oluyo. Sizin gibi hic bir sey bilmeden yorum yalan cahil insanlara karsi guclu durusuyla. Size karsi kulaklarini tikayisiyle hepimize ornek oluyo. Sizde bunu anliycak zihniyet nerde? Siz anca kimle evlenmis kimle bosanmis diye dusunup koca karı dedikoduları yaparken bizler yaptigi sarkilar sergiledigi oyinculuk performansiyla izlitoruz iste bu yuzden sizden hep bir adım daha öndeyiz. İnsanların icini bilmeden yorum yapamazsınız. Ben yesim ablayıda hakan abiyide biliyorum. Ve yasadiklari ne sizi ne bizi ilgilendirir biz sadece onlari sergiledigi performanlasar hakkinda yorum yapabiliriz. Baska da bir sey soylemiyor yeterli oldu bence.

Yanıtla93
mutsuzluk:

insan neden boşanır çok öyle alengirli laflara gerek yok tek kelimeyle mutsuzluk mutlaka bir taraf mutsuzdur evlilik denilen şey tek kişiyle sürmez tek kişinin mutlu olmasıyla karşındaki seni çok seviyordu ya sende bitmişse ne olacak o seviyor diye sürdürecek misin ?

Yanıtla210
?:

bu yarışmaya katılan çiftlerin çoğu boşandı ne uğursuz programmış arkadaş

Yanıtla011
flu:

maddi olarak rahat olan insanların boşanmasıda kolay oluyor biz sıradan insanlar aşk bitse bile sevgi varsa o evliligi öyle yada böyle sürdürüyoruz tutkuymuş , aşkmış, heyecanmış bunlar önemli olmuyor ama bunlarda aşk bitti mi evlilikte bitiyor. neden zaman harcasınlar ki çevrelerinde okadar çok alternatif var ki biri olmazsa digeri olur hemde en gencinden

Yanıtla010
ecir:

ne kadar rahat konuşuyorlar, pazardan maydanoz alır gibi, şu hale bak kaç koca oldu belki de kendiside saymayınca hatırlayamaz

Yanıtla28
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title