Haberler

YouTube'dan Enes Batur'a video yükleme yasağı getirildi

Güncelleme:
Abone Ol

YouTuber Enes Batur, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla, eski bir videosu nedeniyle YouTube'dan ceza aldığını ve platforma video yükleyemediğini açıkladı.

Türkiye'de en çok abonesi bulunan Youtuber'lardan Enes Batur, Youtube tarafından video yüklemesinin engellendiğini gösteren bir görseli takipçileriyle paylaştı.

"EMEKLERİMİZ ÇÖP OLUYOR"

Enes Batur, yaptığı açıklamada YouTube yönetiminin vermiş olduğu 'video yükleme engeli' cezasını haksız bulduğunu ifade etti. Batur cezaya, "Emeklerimiz çöp oluyor" diyerek isyan etti.

Batur'un YouTube hesabındaki 'video yükleme engeli' cezasının ne zaman biteceği ise bilinmiyor.

YouTube'dan Enes Batur'a video yükleme yasağı getirildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Enes Batur Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (55)

OHH MİSS:

UMARIM SONSUZA KADAR KAPANIR. . ÇOCUKLARIN ZİHİNLERİNİ KİRLETEN BU MAHLUK HAKETMİŞTİ UMARIM KANALI KAPANIR

Yanıtla540
Ceren torun:

Kıskanç

00
Grande:

Emekleri çöp oluyormuş. Hayatta ne emek verdiysen. Sanki Tıp fakültesini bitirdi de ameliyata giremedi. Bu ülkede en iyi okullardan mezun olan ve işsiz kalan gençlerden daha boşsunuz ama iki şaklabanlık yapıp binlerce lira kazanıyorsunuz.

Yanıtla023
kayto:

kardeşim onun kadar iyi olamadığın için mi bu hırs???

150
KAYTO AFKURMA:

Olm ''onun kadar iyi'' diyosun. . . Nekadar haktan, hukuktan uzak oldugunuzu göstermeseniz olmuyo degilmi. Dersin simdi ''Burda ne haksizlik, ne hukuksuzluk var'' diye. Bu dünyada hakla hukuk yok kardes. Bi düsün bunu.

00
nejla:

kesinlikle doğru karar

Yanıtla019
ziyaa:

İyi olmuş. . . hahahaha. . :))

Yanıtla117
KUZEYİN UŞAĞI (RİZE):

SELAMÜN ALEYKÜM kardeşim tekrar, kabalığımı bağışla ismimi yazmayı unutmuşum, yazmam gerekirdi, aynen söylediklerine katılıyorum. maalesef, elden bir şey gelmiyor. senin de üç ayların mübarek olsun. ailenle beraber inşallah. nu arada ben seksenler ve kuzey yıldızı dizilerini izliyorum. . mesajı görürsen yaz ben takip edeceğim. sağlıcakla hoşça kal. .

10
ZİYAYA CVP:

selamün aleyküm, kardeşim, sana defalarca yazdım yayınlamadılar, işten geldim gördüm, benim adıma yazan, dalga geçen, kötü art niyetlileri Allah ıslah etsin bu mübarek aylarda, yaşımız altmışa dayandı hala çocuklarla uğraşıyoz hemi, ,

00
nejla:

kesinlikle doğru karar hangi emek çocuklara en kötü örnek. .

Yanıtla015
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title