Haberler

Zerrin Özer, nikahtan 36 saat sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

Güncelleme:
Abone Ol

Geçtiğimiz sene kendisinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile evlenen ve nikahtan saatler sonra Akıncı'nın dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelmesiyle büyük şaşkınlık yaşayan Zerrin Özer, bugün boşandı.

61 yaşındaki ünlü şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz yıl Haziran ayında kendisinden 27 yaş küçük sevgilisi Murat Akıncı nikah masasına oturmuştu. Zerrin Özer'in evlilik fotoğraflarının medyada yer almasını ardından, Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğu öne sürülmüştü. Dolandırıcılık iddiaları üzerine Özer, evliliğin üzerinden 36 saat geçmeden boşanma davası açmıştı.

KORUMA KARARI ALDIRMIŞTI

Hastanede tedavi gören ve basında çıkan haberler üzerine boşanma kararı alan Zerrin Özer, Murat Akıncı ile annesi Sevilay Ünal'dan korunma talep etmişti. Mahkeme de Murat Akıncı ile annesinin Zerrin Özer'e 6 ay süreyle konut ve iş yerine yaklaşmamasına, şiddet tehdidi, hakaret ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamalarına, eşyalarına zarar vermemelerine ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine karar vermişti. Özer, kanun gereği evlilikte bir yıllık süre dolmadığı için çekişmeli boşanma davası açmıştı.

Zerrin Özer, nikahtan 36 sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

BOŞANMA DURUŞMASINA KATILMADILAR

İstanbul 3. Aile Mahkemesinde boşanma davası bugün görüldü. Duruşmaya, Özer ve Akıncı katılmazken, tarafları avukatları temsil etti. Tanıkların dinlenilmesinin ardından mahkeme çiftin boşanmasına karar verdi. Evliliklerinin üzerinden henüz bir yıl geçmediği için yasa gereği anlaşmalı olarak boşanamayan Zerrin Özer ve Murat Akıncı'nın herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadıkları öğrenildi.

Zerrin Özer, nikahtan 36 sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

NELER OLMUŞTU?

Usta sanatçı Zerrin Özer, geçtiğimiz Haziran ayında bir süredir birlikte olduğu Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Düğün görüntülerinin ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanan birçok kadın; Akıncı'nın dolandırıcı olduğunu, kendilerinden yüklü miktarlarda para aldığını iddia etmişti. Özer'in menajeri ise yaşanan olaylardan sonra basın açıklaması yaparak Özer'in boşanacağını söylemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Akıncı Zerrin Özer Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

uyanik vatandas:

herif 27 yas kücük. . . neyin sokunu yasiyor bu ben anlamadim??? tabii ki para mal mülk icin evlendi seninle - büyük ask mi zannettin??? hala sok olmus hanfendi. . . ya bunlar da kus kadar beyin yok. . .

Yanıtla114
Sakaryalı hatun:

Kimseye güven kalmadığı için; insanlar, bu kadar mutsuz!..

Yanıtla111
Aylin:

Bencede

01
Mersinli:

Kadınların 80 i kişiliğe değil, görselliğe önem verirler. Bu tür kadınlara çok iyi oluyor, darısı diğerlerinin başına.

Yanıtla16
Kamu:

Neyin şokunu yaşıyorsunuz. Gönül Yazar ve seninle evlenen genç çocuklar tabi ki paranız için evlendiler. Manken değilsiniz yani

Yanıtla07
Sakaryalı hatun:

Evlilikte; dürüstlük, sadakat, sevgi, saygı önemli. Bunlar olmayınca, evlilik yürümez bence...

Yanıtla16
Sakaryalı hatun:

Doğru karar.

Yanıtla23
Telefono:

Amman ha adimina dikkat kayar düsersin sonundaaaa amman haa adamina dikkat oyuna gelirsin sonundaaaa. Hey benim passa gönlüm...

Yanıtla04
zübeyir:

Değil mi ya yıllar evvel kendini nasılda güzel ifade etmiş

02
Telefono:

Evet insan böyle anlamli söyleyip nasil o tuzaga düserki. Ibret olsun

01
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title