Haberler

Zeynep Bastık, iç çamaşırlı yatak pozunu paylaştı

Güncelleme:
Abone Ol

Merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kırdığı için haftalardır sahneye çıkamayan Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yatağında verdiği iç çamaşırlı pozunu paylaştı.

Geçtiğimiz sene Tolga Akış ile evliliğini bitirmesiyle günlerce konuşulan Zeynep Bastık, 2022'nin son günlerde evinde merdivenlerden düşerek iki omurga kemiğini kırdı. Sahneye çıkması yasaklandığı için haftalardır evde olan şarkıcı, sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

GÜN İÇİNDE YAPTIĞI İŞLERİ SIRALADI

2023 yılının ocak ayı ortasına kadar sahne alamayacak olan Bastık, 2,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık iç çamaşırlı pozlarını paylaşıyor. Şarkıcı son olarak yatağında siyah iç çamaşırıyla verdiği pozunu yayınlayarak gün içinde yaptığı işleri şu şekilde sıraladı: "Terapiye girdim. Üstüne scans Emdr aldım. Yeni telefonuma eski telefonumu aktardım. Haftalık işlerimi organize etti. Şimdi ton balıklı salatamı yapıp Kısmetse Olur izleyebilir."

Zeynep Bastık, iç çamaşırlı yatak pozunu paylaştı

Zeynep Bastık, iç çamaşırlı yatak pozunu paylaştı

Zeynep Bastık, iç çamaşırlı yatak pozunu paylaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Zeynep Bastık Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

bekir yapici:

tek kelimeyle igrenc görüntüler.

Yanıtla59467
F. Taner:

Ölüm var kabir var.bu dünya tabiri caizse birkaç günlük. Yani ebedi hayat bizlere yok..böyle pozlar nesle çok kötü bir örnek ve sorumluluğada ayrı bir yük. Ne umdu ne ne buldu bu insan dünya hayatında sorarım kardeşlerime. Cehennem boşuna yaratılmadı...

Yanıtla90353
Serdar TAŞ:

Harika ve cici bir kızken ve harika bir sese sahipken böyle bir şey yapması çok çok iğrenç.ihtiyacınmı var bu resimlere yada fetişmisin bilemem ama harika iken vasat oldun.

Yanıtla56300
Güray Dilli :

Bu ne şimdi ! Ünlenmeye başladın , bu tür paylaşımlar sekte vurur , kim yol gösteriyor ..

Yanıtla36307
Gamer Amca Tv:

abisi amcasi dayısı dedesi ne kadar gurur duyuyorlardır...

Yanıtla25197
Yunus:

Cehennem görüyorum hocamm

Yanıtla48172
Serkan Abt:

Kula bela gelmez hak yazmadıkça hak bela yazmaz kul azmadıkca

Yanıtla34186
ilkcan iyidir:

Midemiz bulandı artık bu görüntülerden gerçekten kendinizi ne sanıyorsunuz?

Yanıtla19166
Abdullah Bayraktar:

rezil lik :(

Yanıtla20151
Orhan ŞENGÜL:

Gündemde kalmak, konuşulmak, unutulmamak adına bu kadının her şeyi yapabileceğini görüyoruz. Öyle ki biraz unutursak çok daha çirkinini yapabilir. Allah tez zamanda müstehakını versin ne diyelim.

Yanıtla16139
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title