Haberler

Mustafa Saatcı Biyografisi

Mustafa Saatcı

Mustafa Saatcı Kimdir ?

1957 yılında Gümüşhacıköy’de doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi tamamladıktan sonra 1978–1979 yılları arasında vatani görevimi İstanbul’da yaptım.

1981 yılında Orman Bölge Müdürlüğünde kamu görevime başladım. Samsun-Vezirköprü, Kocaeli-Gölcük il ve ilçelerinde 18 yıl çalıştım. 1999 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Gümüş Belediye Başkan Adayı olmak için kamu görevimden istifa ettim. 18 Nisan 1999 tarihinde yapılan seçimlerde Doğru Yol Partisinden Gümüş Belediye Başkanı olarak seçildim.

2003 yılı Şubat ayında Adalet ve Kalkınma Partisine katıldım. 28 Mart 2004 Mahalli İdareler Genel Seçiminde tekrar Gümüş Belediye Başkanlığına aday oldum. Halkın büyük desteği ve teveccühü ile ikinci kez Belediye Başkanlığına seçildim. Gümüşhacıköy, Gümüş ve 14 köyün üyesi olduğu Gümüşhacıköy Sulama Birliği’ne 14 Mayıs 2004 tarihinde Başkan olarak seçildim. Belediye Başkanlığı göreviyle Sulama Birliği Başkanlığı görevini birlikte yürüttüm. Gümüşhacıköy, Gümüş ve Birliğe bağlı köylerin vermiş olduğu destekle verilen görevi ve hizmetleri adil ve tarafsız bir şekilde layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Görevde bulunduğum süre içerisinde Kızılay, Eğitim Kurumları Yardımlaşma Derneklerinde ve Okul Aile Birliklerinde Başkan ve yönetici olarak görev yaptım.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında Gümüşhacıköy Belediye Başkanı oldum.

Evli ve 3 çocuk babasıyım.

title