Haberler

Olivia Palermo Biyografisi

Olivia Palermo
Doğum Tarihi28.2.1986

Olivia Palermo Kimdir ?

Olivia Palermo (28 Şubat 1986 doğumlu) Amerikalı bir model.

İtalyan kökenli gayrimenkul geliştiricisi Douglas Palermo'nun kızı ve iç tasarımcı Lyn Hutchings, Palermo Greenwich, Connecticut'ta büyüdü. Çocukken New York'taki Nightingale-Bamford Okulu'na gitti. Palermo, saha hokey takımında olduğu New Canaan, Connecticut 'te bulunan St. Luke's School'tan mezun oldu. Paris Amerikan Üniversitesi'ne bir yıl katıldı ve New York New School'da medya eğitimi aldı.

Palermo, başlangıçta, 2008'de MTV televizyon programlarından The Hills'in bir parçasını The City'ye devralacağına dair söylentileri reddetti; ancak daha sonra oyuncu olarak atandığını doğruladı. Kendisi oyunculuğa alışmak için seride oynamayı kabul etti. Seriler 29 Aralık 2008'de başlayıp New York City'de oyuncuların hayatlarını belgeliyor. O dönemde Palermo'ya bölüm başına 12.000 dolar ödendiği bildirildi.
Gösterinin bir parçası olan Palermo, Diane von Fürstenberg'in PR departmanında, daha sonra Elle'deki aksesuar bölümünde çalıştı. İlk sezonun ikinci yarısı Eylül 2009'da başladı. Daha büyük bir rol ve daha fazla hava süresi verildi. Şehri Palermo'ya Elle.com için raporlama görevleri verilen 2010 yılında ikinci ve son sezon için geri döndü.

Palermo 2009'da Wilhelmina Modelleri ile imzalandı. Elle Mexico, Tatler, ASOS Dergisi, Mağazalar Til Bırak, ve Marie Claire İngiltere gibi dergilerin kapağında yer aldı. Ayrıca, o zaman erkek arkadaşı Johannes Huebl ile birlikte Mango ve Hogan'ın yaptığı sonbahar / kış 2010 kampanyaları için modelledi. Ayrıca Roberta Freymann ile 2010 yılında mücevher hattı açtı ve İspanyol kuyumcu Carrera y Carrera'nın Mediterraneo koleksiyonunun yüzü oldu. Ağustos 2011'de Palermo, Stuart Weitzman tarafından hayırseverlik için bir ayakkabı tasarlaması için davet edildi. O yılın Eylül ayında Piperlime.com'un konuk editörü oldu ve Project Runway sezon 9'da konuk hakimi olarak göründü.

Ekim 2011'de Palermo, kişisel seyahat siteleri ve moda parçaları üzerine yazdığı iki tam zamanlı yazar ile ilgili bir blog içeren kişisel web sitesini başlattı.Ayrıca Britanya ve İrlanda'nın Bir Sonraki Üst Modelinde konuk hakimi olarak göründü. 2012 yılının sonlarında New York Post, Palermo'yu Six Six Senses'in en iyi giyinmiş New Yorker'ı olarak gösterdi. Palermo kısa bir süre önce Pikolinos için 2013 Maasai Projesinin marka elçiliğine seçildi. Pikolinos Kenya kabilesi Maasai'yi daha iyi bir yaşam kalitesi ile desteklemektedir. Ayrıca Palermo, Chadstone'un ilk bahar / yaz 2013 "Stil Simgesi" olarak adlandırıldı ve 29 Ağustos 2013'te Melbourne'deki "Stil İkonları" bahar / yaz pistinde çıktı. Şubat 2014'te, Fancy ile birlikte Palermo, bir e-ticaret sitesi açtı.

Kişisel yaşam
Palermo, Görev'e sıkıştı. Fotoğrafçı Patrick McMullan bir açık artırmada gördü, sonra da kasabadaki resimlerini çekti. Palermo, New York'taki hayır olayı devresine katılmaya başladı, Çocuklar için New York'luların Arkadaş Komitesi üyesi oldu ve Smile Operasyonu komitesine katıldı.

Palermo, kabul için yalvaran yalvaran diğer sosyal gruplara bir mektup gönderdiği bildirildiğinde kendini tartışmanın merkezinde buldu. Bu mektup Sosyal Web sitesi SocialiteRank.com tarafından yayınlandı; Palermo mektubun gerçekliğini hemen reddetti ve web sitesine karşı bir dava açtı. Web sitesi eninde sonunda kapatıldı ve Mayıs 2007'de Palermo, olayla ilgili bir hikayede New York dergisinin kapağında çıktı.

Haziran 2014'te Palermo, 22 Aralık'ta doğan Alman modeli Johannes Huebl ile New York Bedford'daki küçük bir törenle evlendi.

title