Haberler

3 yıl sonra kamera karşısına geçen Berat Albayrak vatandaşları Filistin yürüyüşüne davet etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstifa ettiği 8 Kasım 2020 tarihinden bu yana ilk kez kamera karşısına geçen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın 1 Ocak'ta yapacağı "Filistin'e destek" yürüyüşü için çağrı yaptı. Eşi Esra Albayrak ile birlikte video paylaşan Berat Albayrak, vatandaşları Galata Köprüsü'ne davet etti.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak istifasının ardından yıllar sonra ilk kez kamera karşısına geçti. Yaklaşık 3 yıl sonra açıklama yapan Albayrak, eşi Esra Albayrak ile Filistin yürüyüşüne destek çağrısında bulundu.

VATANDAŞLARI GALATA KÖPRÜSÜ'NE ÇAĞIRDILAR

Türkiye Gençlik Vakfı'nın 1 Ocak'ta düzenleyeceği Filistin'e destek yürüyüşü için çağrıda bulunan Berat ve Esra Albayrak çifti, vatandaşları Galata Köprüsü'ne çağırdı.

"ADRESİMİZ GALATA KÖPRÜSÜ"

Türkiye Gençlik Vakfı'nın sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda videoya "Yeni yılın ilk mesajı: Mehmetçiklerimizin ve Gazze'deki şehitlerimizin acısını paylaşmak ve bu zulme karşı dik duruşumuzu göstermek için Adresimiz Galata Köprüsü" notu düşüldü.

3 yıl sonra kamera karşısına geçen Berat Albayrak vatandaşları Filistin yürüyüşüne davet etti

BAKANLIK KARİYERİ 2015'TE BAŞLADI

Berat Albayrak 2015 yılından 2018 yılına kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, 2018 yılından 2020 yılına kadar ise Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev yapmıştı. Albayrak, Kasım 2020 tarihinde ise Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Berat Albayrak Galata Köprüsü Filistin Maliye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (43)

Yuşa Ateş:

Senden anca kurtulmuştuk ama rahat dur başimiza bela olma

Yanıtla106630
süleyman üstün:

la oğlum onun zamanında alım gucu vardı dikka et

131
Güray Dilli :

Şehitlerimiz varken , onların telef olmasına neden olan Abd vs varken , terörle ilgili bir sürü sorun varken , ülkemde yaşamasına izin verilen bir yığın suçlu , terörist , vb varken Filistin nereden çıktı. Sahip çıkacağımız kendi vatandaşım, gerisi hikaye

Yanıtla194375
Serkan Semiz:

Telef olmak ne demek.....önce sen bi üslubunu düzelt

85236
Muhammed Tan:

Bu konuda Yahudi zihniyetiyle aynı cizgidesin.. ırkçı merhametsiz olma birazcık empati kutsan insan olduğun kendiliğinden ortaya çıkar...biraz

11393
muhasebe doksandokuz:

şehit diyorsun arkasından telef diyorsun, yorumunu da iyi niyetle yazmadığın çok açık

36132
Hek Tor:

Güray Dilli halktan biri, olmaması gerekir ama dili sürçebilir, ona bu kadar öfkeleniyorsunuz da şehitlere kelle ve tane diyenlere halen alkış tutuyorsunuz eyyy utanmazlar...

18108
Adem Kapusuz:

Hakkında yasal işlem baştıcam bekle

6934
Aslıhan Yılmaz:

Batılılar bile bizden daha merhametli olmuş bu yorumdan sonra bunu anladım savaşa çağırmamis altı üstü eylem bu kininle yerin dibine girersin umarım cocuklarin öldüğü yerde ırk din meshep sorgulanmaz bu kadar cani olunmaz

1641
mehmet turan:

Filistin bizim topraklarımız musun kerkük Tekrar geri Alacağız

124
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title