Haberler

30 Ağustos kutlamalarında pankart krizi! CHP'liler hemen müdahale edip indirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yapılacağı Demokrasi Meydanı alanına İsmail Haniye'nin pankartlarının asılması kısa süreli gerginliğe neden oldu. Duruma tepki gösteren Atatükçü Düşünce Derneği üyeleri ve CHP'li gençler Haniye'nin pankartlarını indirip yerine Atatürk posteri ve Türk bayrağı astı.

Gaziantep'te HÜDA-PAR'lı olduğu iddia edilen bir grup, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yapılacağı Demokrasi Meydanı alanına İsmail Haniye pankartlarını astı.

30 Ağustos kutlamalarında pankart krizi! CHP'liler hemen müdahale edip indirdi

"PANKARTLARI İNDİRİN" UYARISI

30 Ağustos kutlamalarına katılan Atatürkçü Düşünce Derneği ve CHP'liler alana Hamas eski liderinin fotoğraflarının asılmasına tepki gösterdi. ADD Gaziantep Şube Başkanı İsmail Tümer'in Haniye pankartlarının indirilmesi talebine rağmen pankartların indirilmemesi sonrasında ADD ve CHP'li gençler tarafından pankartların indirildiği öğrenildi. İndirilen Haniye pankartlarının yerine Atatürk posteri ve Türk bayrağı asıldı.

30 Ağustos kutlamalarında pankart krizi! CHP'liler hemen müdahale edip indirdi

"VALİ BEY 'HALLEDECEĞİZ' DİYEREK GEÇİŞTİRDİ"

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Atatürk Düşünce Derneği Şube Başkanı İsmail Tümer "Atatürk Anıtı'nın tam karşısına Hamas lideri İsmail Haniye'nin pankartını asılıyor. Bende Vali Bey'e 'Bu pankartın burada ne işi var?' diye sordum bu pankartın indirilmesini ve kutlamanın bu şekilde yapılamayacağını söyledim. Vali Bey 'Halledeceğiz' diyerek geçiştirdi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İsmail Haniye Demokrasi Gaziantep Gaziantep Politika 3-sayfa Gündem Toplum Güncel Gündem 3.Sayfa Toplum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (73)

Naci Büyükkal:

Pankartı asanların ellerine sağlık aslanlarım. Filistin İçin şehit olanlar ile, Çanakkale'de şehit olanlar aynıdır. Her ikisi de İslâm için cihat etmiştir

Yanıtla726515
Emre null:

bu ulkede ataturk ve laiklik vesayeti oldukca ulke asla ilerleyemez

7867
FLOZOF:

Filistin de Osmanlı askerlerini Şehit edenlerin hakkında ne düşünüyorsun Haniyenin ataları yani

3961
Martin Sikertel:

Çanakkale şehitliğinde yatan büyük Dedem üzerine bomba bağlayıp sivil halka zarar vermedi. Hiç bir kadının ya da çocuğun üzerine roket atmadı, hiç bir masumu katletmedi. Benim dedem ve diğer kahramanlar senin gibiler kendilerini teröristlerle kıyaslasın diye mi şehit oldu, bunun için mi kurtardılar bu vatanı? Yazıklar olsun sana be!

2563
Sebahattin Yakar:

hadilanordan

2552
Mustafa Erkan:

Hadi lan

2111
Naci Büyükkal:

Pankartı asanların ellerine sağlık aslanlarım. :D :D

Yanıtla476344
Orhan YARIMCALI:

Al bir tane daha devlet boşuna arıyor

525
Sebahattin Yakar:

hadikanordan

25
Mehmet Vatandaş:

cevabını yukarıda verdim umarım yayınlarlar

20
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title