Haberler

Ahmet Şık'tan deprem bölgesinde skandal sözler: Böyle bir devletin düşmanı olmak haktır ve meşrudur

Güncelleme:
Abone Ol

Depremin vurduğu Hatay'da inceleme yapan Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, konuk olduğu televizyon programında skandal bir çıkışa imza atarak "Böyle bir devletin düşmanı olmak haktır ve meşrudur" dedi.

Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sallandı. Binlerce insanın hayatını kaybettiği felaket sonrası bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

"BÖYLE BİR DEVLETİN DÜŞMANI OLMAK HAKTIR"

Büyük felaketin yaraları sarılmaya çalışılırken bölgeyi ziyaret eden Türkiye İşçi Partisi İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'tan tepki çekecek bir açıklama geldi. Konuk olduğu televizyon kanalında devleti kötüleyen Şık, "Devlet niye var, devleti ben sadece hak ararken karşımda polis topu olarak görmek istemiyorum. Devlet vatandaşını koruyup, kollamakla var olan bir mekanizmadır. Bu kadar kutsallaştırılan devlet anlayışının mantığı yanlış. Herkes bunu bir sorgulasın. Buradaki tablonun ardından herkes şunu kafasına kazıyabilir; böyle bir devletin düşmanı olmak haktır ve meşrudur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Milletvekili İşçi Partisi Ahmet Şık İnceleme Türkiye Deprem Sözler Hatay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

EkSeS:

Defol git ozaman bu devlette .. bakalım hangi devletin ekmeğini yeyip ve düşmanlık edebileceksin ! Dışarıda yeterince düşman sırada bekliyor.. git sıraya geç ! En azından içimizden biriymiş gibi görünüp, düşmanlığı meşrulaştıramaz !

Yanıtla64470
Adana001 Merkez:

Düşmanı dışarıda aramayın hala düşman içerde işte hepsi dökülüyor ekranlarda herkes izliyor. Dışardan gelen dostları gördük ayrıca sakin olun değmez bunlara.

32257
bekir yapici:

devlet Türkiye cumhuriyeti ve onu temsil eden halkidir ikdidarlarsa devleti yönetmeye ve islerliginin devamina talip olan partili sahislardir yani ikdidarlar devlet degildir bu adam eline firsattan istifadeyle yönetenlere degil Türkiye cumhuriyeti devletine olan düsmanligini ifade etmis oluyor gereken yapilmali.

Yanıtla56443
Hsn:

cihat yaycı paşanın dediği gibi devlet;ülke,otorite ve halktan oluşur devletler hukukuna göre bu böyledir.yani o ayrı bu ayrı diye birşey yoktur ayrıca bizim devlet geleneğimizdede bu böyledir.bizim tek düşmanlığımızda ülkenin içi ve dış hainlerine karşıdır

28191
Ali Baş:

Ahmet Şıkşık herkes Ak partili olmadığı gibi sizin kadar devlet ve hükümet düşmanı değil. Allah inancınız olsaydı bu kadar saçma sapan kelimeler sarf etmezdiniz. Belkide sizin gibi inançsız insanlar yüzünden kurunun yanında yaşta cezalandırılıyor olmasın Yüce Allah tarafından.

Yanıtla65381
Nurullah Ak:

Kendisi itiraf ediyor işte görün bunları Türk halkım.

Yanıtla92306
Fehamettin ANKARALI:

senin deprem bölgesindeki vatandaşa ne düşmanlığın var ,saçmalayacağına gidipte birine neden yardım yapmıyorsun ?Boş kümenin elamanı .

Yanıtla30210
Denden Semsem:

Işleri sekteye ugrattiginizin farkındamısınız acaba? Meral hanim secime kadar susun diyor. 5 ay dayanın.

Yanıtla7562
Selim Güler:

Senin Türkiyede ne isin var?Bunu yakalayip en agir ceza vermek gerekir.

Yanıtla1664
Enes Beyler:

dislike atanların yanlışlıkla attığını düşünüyorum

919
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title