Haberler

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Binasına Saldırı

Abone Ol

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına molotofkokteylli saldırı düzenlendi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, yaptığı açıklamada, dün akşam Kayapınar İlçe Başkanlığı binasına, bu akşam da il başkanlığına saldırı düzenlendiğini söyledi.

Ses bombalı ve molotofkokteylli saldırılarda parti binalarında maddi hasar meydana geldiğini belirten Advan, "Bu akşam il başkanlığımıza ses bombası atıldı. O patlamayınca molotofkokteylle saldırıda bulunuldu. Güvenlik kamerası görüntülerini emniyet müdürlüğü ekipleriyle paylaştık. Saldırganların yakalanması istiyoruz" dedi.

AK Parti'nin bölgede halkla bütünleşmesinin bazılarında rahatsızlık yarattığını kaydeden Advan, şunları söyledi:

"AK Parti'nin bölgede etkinliğinin artmasıyla bu tür saldırılar da arttı. Halkla bütünleşmemiz bazılarında rahatsızlık yaratıyor. Ancak, davamızdan geri döneceğimizi düşünenler yanılıyorlar. İnsan haklarını savunan sivil toplum kuruluşlarından bu tür saldırılara tepki göstermesini ve yanımızda olmasını bekleriz. Her fırsatta insan haklarını savunan sivil toplum kuruluşlarının bu tür saldırıları göz ardı etmemesi lazım. Bununla ilgili yarın basın toplantısı düzenleyeceğiz." - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Politika

Halit Advan Diyarbakır Kayapınar Ak Parti Politika Güncel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title