Haberler

Hamza Dağ'dan İBB'nin Paris gezisine olay gönderme: Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İBB'nin Paris'teki Palais Galliera'da 600 bin Euro'ya mal olan "İstanbul Evi" adı altında mekan açmasına tepki gösterdi. Dağ, "Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz. Bir hafta Roma'ya, bir hafta Paris'e, bir hafta da Almanya'ya gidip Avrupa Şampiyonası maçlarında vakit geçirip günümüzü gün etmiyoruz. Biz siyasetin ciddi bir iş olduğunu onlar gibi laçkalaşmış ve kokuşmuş ilişkiler içinde olmayacağını gayet iyi biliyoruz." dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Paris'teki Palais Galliera'da 600 bin euroya mal olan "İstanbul Evi" adı altında mekan açmasına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullanarak, "Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz. Bir hafta Roma'ya, bir hafta Paris'e, bir hafta da Almanya'ya gidip Avrupa Şampiyonası maçlarında vakit geçirip günümüzü gün etmiyoruz. Biz siyasetin ciddi bir iş olduğunu onlar gibi laçkalaşmış ve kokuşmuş ilişkiler içinde olmayacağını gayet iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Eskişehir Orman Fidanlığı'nda partisince düzenlenen Teşkilat Pikniği'ne katılarak burada gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Dağ, 23 sene önce millete hizmet için kurulan Ak Parti'nin, bu davaya inanan teşkilatın her bir neferinin alın teriyle, azmiyle ve inancıyla büyüdüğünü söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Eskişehir'de partisinin 'Teşkilat Pikniği'nde konuştu Açıklaması

Partilerinin, 22 yıldır milletin iktidar emanetini büyük sorumluluk bilinciyle taşıdığını ve çizgisinin, duruşunun ve mücadelesinin yol arkadaşlarının omuzlarında yükseldiğini kaydeden Dağ, "Bu yüzden Ak Parti, millet ve vatan uğruna, fedakarlığın, özverinin simgesidir. AK Parti geleceğin partisidir. AK Parti sadece Türkiye'deki değil dünyadaki mazlumların da umutlarının yeşerdiği partidir. Siyasetin çok daha üstünde dava ruhuyla yoğrulmuş vatan evlatlarının partisidir. Her zerresiyle yerlidir, her duygusuyla millidir." diye konuştu.

CHP'YE "PARİS" TEPKİSİ

Dağ, AK Parti teşkilatları olarak el birliğiyle ördükleri bu başarı taşlarının çıkarcı çevrelere peşkeş çekilmesine asla izin vermemeleri gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler ailemize, çoluk çocuğumuza, kendimize harcayacağımız zamanın büyük bir bölümünü milletimize hizmet yolunda harcıyoruz. Bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Bunu da siyasetin gerektirdiği bir ciddiyet olarak yapıyoruz. Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz. Bir hafta Roma'ya, bir hafta Paris'e, bir hafta da Almanya'ya gidip Avrupa Şampiyonası maçlarında vakit geçirip günümüzü gün etmiyoruz. Biz siyasetin ciddi bir iş olduğunu onlar gibi laçkalaşmış ve kokuşmuş ilişkiler içinde olmayacağını gayet iyi biliyoruz."

AK Partili Hamza Dağ'dan İBB'nin Paris gezisine sert sözler: Bazıları gibi ortalık yangın yeriyken tatil yapmıyoruz

"BEYEFENDİLER BİR HAFTADIR CÜMBÜR CEMAAT PARİS'TE VAKİT GEÇİRİYOR"

31 Mart yerel seçimleri sürecinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu dönemde kentin 25 yıllık CHP yönetiminin yükünü 5 yıllık palyatif çözümlerle çözemeyeceklerini anlattığını dile getiren Dağ, "Artık günü kurtaracak işlerle İzmir'de günü geçirmemiz mümkün değildir. Nebi Bey de aynısı Eskişehir için yaptı. Bugün gelinen noktada tabi ki milletimizin 31 Mart'taki tercihini başımızın üstüne koyuyoruz. Eğer Nebi Bey de ben de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış olsaydık şu 4,5 aylık dönem içinde bırakın bir hafta Roma'da, bir hafta Paris'te, bir hafta Almanya'da vakit geçirmeyi Eskişehir ve İzmir dışında bir gün vakit geçiremezdik, geçirmezdik. Bu aklımızın ucundan bile geçmezdi. Çocuklarla hasbelkader şöyle 'bir gün dışarı çıkalım' desek aklımız fikrimiz her şeyimiz şehirlerimizde olurdu. Beyefendiler bir haftadır cümbür cemaat genel başkanlarından, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanlarına kadar Paris'te vakit geçiriyor." dedi.

"BİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN BÖYLE ÖĞRENDİK"

Dağ, İstanbul ve Ankara'nın 5 yıldır, Eskişehir ve İzmir'in ise 25 yıldır muhalefetin belediyeleriyle yönetildiğini ifade ederek, "Anlaşılan akıllarına Eskişehir'le İzmir'i davet etmek gelmemiş. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na bunu sordular. Dedi ki 'Kıskanmadım değil ama çok da işim var. Vakit bulmam da mümkün değil.' Kardeşim, giden belediye başkanlarının tüm ilçe belediye başkanlarıyla orada after parti yapan belediye başkanlarının, bu seçim sonucunda milletin tercihinden dolayı aldıkları sorumlulukları, işleri yok mu? Aslında baktığınızda hangi taraftan bakarsanız bakın gerçekten elle tutulur bir yanı ve durumu yok. Siyaset ciddi bir iş. Bir karar verilmişse ve bir tercihte bulunmuşsa bir göreve gelmişseniz o görevin hakkını sonuna kadar yerine getirmek zorundasınız. Biz böyle gördük. Recep Tayyip Erdoğan'dan böyle öğrendik." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Eskişehir'de partisinin 'Teşkilat Pikniği'nde konuştu Açıklaması

Milletin kendilerinden isteğini böyle gördüklerini ve bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceklerini belirten Dağ, "Biz sadece ve sadece AK Parti siyasetini, AK Parti'deki hizmet anlayışını değil siyasetin önemini, kıymetini de bugüne kadar ciddi bir seviyede tuttuk. Bundan sonrada o seviyede tutmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İki günlüğüne 600 bin euro ödenen Paris'teki etkinlikte İBB Başkanı İmamoğlu'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'li Belediye başkanları ve aileleri eşlik etmişti. İBB bütçesinden karşılandığı öne sürülen etkinlikte ünlü şarkıcı Karsu sahne almıştı.

Kaynak: AA / Politika

Avrupa Şampiyonası Hayvan Hakları Hamza Dağ İstanbul AK Parti Politika Siyaset Almanya Sözler Paris Tatil Roma Moda Hayvan Hakları Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (70)

Gjerj Kastoroiti:

en son konuşacak insanlarsiniz ıstakoz yiyip Rolex takan tayfa

Yanıtla535686
Adil Basyigit:

Kim devletini milletini düşünür ona göre hareket ederse Allah onlardan razı olsun tam tersini yapanında Allah yaptıklarını yanına koymasın.

0250
Defenestration Enjoyer:

tatil yapmıyorsunuz çalışıyorsunuz, durum ortada bir de tatil yapsanız bittik

Yanıtla328430
Sinan Bulduk:

Dolarlarını bozdur sen

4264
Pc Copat:

yaw bırak tatile çıksınlar bi süre zam onayı çıkmaz en azından :))

1663
Mevlüt:

Hangi ülke iyi oraya git

3836
HACER İlhan:

Çok komik

2230
golebicemarti golebicemarti:

Sayın Dağ çok iyi siyaset yaptınız! Yüz sene sonra her konuda duvara tosladık. Saygılarımla.

Yanıtla190351
Birşey demedimki:

649 milyon lira borcu olan Şanlıurfa’nın AKP’li Eyyübiye Belediyesi haziran ayında belediye hizmetlerinde 3 yıllığına kullanılmak üzere 98 araç kiralama hizmet alım işi ihalesi gerçekleştirdi. İhaleye 7 firma dosya verdi ancak 6 firma ihaleye giremedi. İhaleyi 125 milyon 347 bin TL bedelle Giray Turizm Petrol Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi aldı.

00
Sinan Bulduk:

Biz duvara 100 sene önce tosladık birader..

00
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title