Haberler

AK Partili Halis Dalkılıç'ın kızı Hanne'nin nikah töreni AK Parti Grup Toplantılarını aratmadı

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç'ın kızı Hanne Serra Dalkılıç'ın düğünü Bahçeşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törende gelinin nikah şahitleri anons edilirken ilginç anlar yaşandı. Sunucunun saymakla bitiremediği isimlerin tamamı AK Parti hükümetlerinde başbakanlık, bakanlık ve milletvekilliği yapmış isimlerden oluştuğu görüldü.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç'ın kızı Hanne Serra Dalkılıç, Sercan Şimşek ile dünyaevine girdi. Başakşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikah merasimi AK Parti Grup Toplantısını aratmadı.

ŞAHİTLER SAY SAY BİTMEDİ

Çiftin nikah şahitleri arasında Eski Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda eski bakanla milletvekili yer aldı. Törende anons yapan sunucunun çiftin nikah şahitlerini sayarken zorlandığı görüldü. Genç çifti, mutlu gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan da mesaj göndererek tebrik etti. Öte yandan Bahçeşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreni nedeniyle Bahçeşehir içinde trafik ve otopark sorunu yaşandığı öğrenildi.

AK Parti Grup Toplantısı değil nikah töreni

AK Parti Grup Toplantısı değil nikah töreni

AK Parti Grup Toplantısı değil nikah töreni

AK Parti Grup Toplantısı değil nikah töreni

Kaynak: Haberler.com / Politika

Halis Dalkılıç Milletvekili Başbakanlık Bahçeşehir Politika İstanbul AK Parti 3-sayfa Yaşam 3.Sayfa Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (6)

Mehmet hakan Çelik:

Türkiye cumhuriyeti tarihinde millet akpden nefret ettiği kadar hiçbir partiden nefret etmedi

Yanıtla1347
Fikriye:

Kızının nikahını kendi lehine gövde gösterisine çeviren bir baba, bravo!!!

Yanıtla019
Yahya Akçay:

Bu adamlar bu ülkeyi yönetiyor yönetimiyorlar yiyiyorkar bunkara paramı yeter

Yanıtla014
Umut Yağcı:

Kıskanmayın hayırlı olsun deyip geçin :)

Yanıtla121
Onur İnan:

Giren çıkan kime bir düşün mal.k

00
Hacer Kalkan Bayram:

Şunlara bak şunlara millet acından ölüyor her gün bir olay millet düğün dernek yeme içme derdinde 600 tane vekil ne işe yarıyor arkadaşlar adamlar napıyor biri bana açıklasın artık bıktık bu badem bıyıklı görgüsüz kadınlardan

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title