Haberler

AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adayı Olan Adil Aşırım Kimdir?

Güncelleme:
Abone Ol

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Adil Aşırım oldu. Peki, Iğdır Belediye Başkan adayı olan Adil Aşırım kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı listeye göre 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Iğdır Belediye Başkan adayı oldu. Peki, AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı olan Adil Aşırım kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Adil Aşırım hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

AK Parti Iğdır Belediye Başkan Adil Aşırım Kimdir?

IĞDIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN ADİL AŞIRIM KİMDİR?

1964 yılındaIğdır'da dünyaya geldi. ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra İTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans yaptı. Telekomünikasyon sektöründe araştırma ve tasarım mühendisliği yapan Aşırım, çeşitli şirketlerde elektrik-elektronik endüstrisinde de yöneticilik yaptı. 20. dönem TBMM'de milletvekilliği yapan Adil Aşırım evli ve iki çocuk babasıdır., 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Adil Aşırım Iğdır Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title