Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Cumur'un Seçim Çalışmaları

Abone Ol

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Mustafa Cumur, Trabzon'da 3-4 Yıl Sonra İşsiz İnsan Kalmayacağını, Çalışmak İsteyen Herkesin Bu İmkana Sahip Olacağını Söyledi.

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Mustafa Cumur, Trabzon'da 3-4 yıl sonra işsiz insan kalmayacağını, çalışmak isteyen herkesin bu imkana sahip olacağını söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 23. Dönem milletvekili adayı Cumur, seçim çalışmasını kentin en işlek yerlerden Kunduracılar Caddesi'nde sürdürdü. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Cumur, 22 Temmuz'da 3 Kasım seçimlerinden daha fazla oy alacaklarını savundu. "22 Temmuz'da, 3 Kasım'da olduğundan daha çok oy alacağımız kanaatindeyim" diyen Cumur, "Yaptığımız çalışmalarda bunu görüyoruz. Her gittiğimiz yerde vatandaşın ilgisiyle karşılaşıyoruz. Halkın bize büyük bir ilgisi var. Trabzon'da

200 bin oy almayı hedefliyoruz. Çünkü 3 Kasım öncesi hiç hizmet yapmadan insanlardan destek alarak 164 bin oy almıştık. Şimdi ise yaptığımız hizmetler ortada" ifadelerini kullandı.

CHP'yi eleştiren Cumur, CHP'nin Atatürk'ün ölümünden sonra Türkiye'de hiçbir eserinin bulunmadığını iddia etti. CHP'nin iftira siyaseti ile AK Parti'yi karalamaya çalıştığını ileri süren Cumur, "CHP, Türkiye'nin bütün iyi işlerinin önünü tıkamaktadır. Birisi çıkıp, 'Atatürk'ün ölümünden sonra CHP'nin yaptığı eser şudur' desin. Söyleyecekleri bir eser yoktur. Sadece, 'Olmaz, hayır' diyerek engelleme yapıyorlar. Bana göre, Türkiye'nin bütün iyi şeylerinin önünde engel oluyorlar. Siyaseti hep iftira üzerine

yapıyorlar. Türkiye için yaptıkları hiçbir olumlu iş yoktur" diye konuştu.

AK Parti'nin tarım politikasıyla ilgili bilgi veren Cumur, kendilerinden önceki hükümetin Türkiye'ye yaptığı yatırım kadar kendi dönemlerinde tarıma destek verildiğini söyledi. Cumur, halkın hangi partiye oy vereceği konusunda kararını verdiğini de belirterek, kendi dönemlerinde yapılan hizmetlerin 3-4 yıl sonra daha iyi anlaşılacağını ifade etti.

Cumur, daha sonra AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek burada gazetecilerle sohbet etti. Trabzon'daki işsizliği azaltacak önlemleri aldıklarını ve bununla ilgili altyapıyı hazırladıklarını belirten Cumur, 3-4 yıl sonra Trabzon'da işsiz hiç kimsenin kalmayacağını ve çalışmak isteyen herkesin iş bulacağını ifade etti.

(BK-MU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title