Haberler

AK Parti'nin Ankara Adayı Altınok: Başka bir iktidar olsa emekliler maaş alamazdı

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok, seçim gezisi sırasında bir vatandaşın "Emeklilere niye şimdi yardım yapmıyorsunuz? İlla seçim mi olması gerekiyor?" sorusuna "Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım." yanıtını verdi.

Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın emeklilerle ilgili sorusuna verdiği yanıtla tepki çekti. Vatandaşın, "Emeklilere niye şimdi yardım yapmıyorsunuz? İlla seçim mi olması gerekiyor?" sorusuna Altınok "Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım." ifadelerini kullandı.

"KEŞKE DEVLET VERSEYDİ"

Altınok, seçim vaadinde emeklilere doğal gaz ve et yardımlarını artıracağını, ihtiyaç sahibi emeklilere de her ay düzenli 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurmuştu. Altınok'un emeklilerle ilgili vaadini seçim gezisi sırasında hatırlatan vatandaş, "Emeklilere yardım yapacağız demiştiniz ya, AK Parti durumu biliyor, niye şimdi yapmıyor? İlla seçim mi olması gerekiyor?" sorusunu sordu. Bir başka vatandaş da "Keşke devlet verseydi, belediye değil." diye sitemde bulundu.

"BÜYÜKŞEHİRE BABASININ CEBİNDEN GELMİYOR"

Altınok, vatandaşların soru ve tepkisine "Büyükşehire hükümetten geliyor, babasının cebinden gelmiyor. Başka iktidar olsa emekliler maaş alamazdı. Provokasyonu bırakalım." yanıtını verdi.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Turgut Altınok AK Parti Ankara Gündem Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Muharrem Akkaya:

Doğru demiş.

Yanıtla7513
adem karabıyık:

Her yerde olduğu gibi Ankara'lılar, kimi seçeceklerini, kimi seçmemeleri gerektiğini gayet iyi bilirler. Sedece doğru zamanı beklerler.

Yanıtla125
Ahmet Melih ALEMDAR:

Heralde yeni seçim broşürleri bastiyordur tüm Turkiye de. Yada seyyar satıcılar gibi gezin köylerde falan. Her emekliye 3-5 bin vereceğiz diye. Bak kesin kazanırsınız

Yanıtla114
adem karabıyık:

Her yerde olduğu gibi Ankara'lılar, kimi seçeceklerini, kimi seçmemeleri gerektiğini gayet iyi bilirler. Sedece doğru zamanı bekleler.

Yanıtla110
Murat Topcuoglu:

Aaaa çok ayıp altınok??

Yanıtla24
Ahmet Dumlupınar:

Turgut Altınok kendine yakışanı yapmış her halde emeklinin ne olduğunu bilmiyor emekli demek Baba ana demektir babasına anasına da saygısı olmayandan kimseye yararı olmaz Ahmet Dumlupınar Yozgatlı

Yanıtla03
serdal şimşek:

Başka iktidar olsaydı emekli bu kadar perişan olmazdı. Daha geçen yıl emekliye atılan kazığı nasıl unutuyorsunuz. Emekli 8077 ek ödemeyi unutmadı Sayın Altınok

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title