Haberler

AK Parti seçim aracının lastiğinin indirildiği iddiası -

Abone Ol

Marmaris'te AK Parti Belediye Başkan adayının seçim minibüsünün lastiğini indirdiği iddia edilen kişinin, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Marmaris'te AK Parti Belediye Başkan adayının seçim minibüsünün lastiğini indirdiği iddia edilen kişinin, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde Atatürk Caddesi'ne gelen A.F.Ş. (66), Marmaris Belediyesine yakın bir yerde park halinde olan AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Doğan Tugay'ın seçim minibüsünün sağ ön lastiğinin havasını bir değneğin ucuyla indirdi.

Yolun karşısındaki inşaatın bekçisi durumu fark ederek polise haber verdi. A.F.Ş, yaklaşık 50 metre ilerideki belediye karşısında park halindeki Demokrat Parti Marmaris Belediye Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim minibüsünün de lastiğini indirmeye çalışırken polis tarafından suçüstü yakalandı. Gözaltına alınarak Marmaris Polis Merkezi'ne getirilen ve emekli asker olduğu öğrenilen şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Olayı haber alan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, polis merkezine gelerek, polis yetkililerinden bilgi aldı. Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Engin, seçim dönemlerinde bu tür davranışları hoş karşılamalarının mümkün olmadığını söyledi.

Engin, "Umarım diğer arkadaşlarımız da bu tür hareketler içinde bulunmazlar. Olayın siyasi amaçlı olup olmadığını henüz bilmiyoruz. Polisin yapacağı incelemenin ardından savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunulacaktır" dedi.

-ak parti seçim aracı

Kaynak: AA / Politika

Atatürk Caddesi Ak Parti Marmaris Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title