Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netanyahu yönetimini tehdit olarak değerlendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Netanyahu yönetiminin bölge ve dünya barışı için bir tehdit olduğunu ve insanlık için de tehdit olduğunu belirtti. Çelik, İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetledi ve uluslararası toplumun bu yaklaşıma karşı net bir duruş sergilemesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetimi bölge ve dünya barışı için bir tehdit olmanın yanısıra insanlık için de tehdittir" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Netanyahu kabinesinin bakanlarının da içerisinde yer aldığı İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa'ya yönelik provokasyonuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Çelik, "Soykırımcı Netanyahu kabinesinin bakanlarının da içerisinde yer aldığı İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetliyoruz. Netanyahu yönetimi, bu provokasyon ile İslam dünyasını, tüm dinleri ve insanlığın ortak mirasını hedef aldığını göstermiştir. Netanyahu yönetimi, bölge ve dünya barışı için bir tehdit olmanın yanı sıra insanlık için de tehdittir. Uluslararası toplum, bu insanlık dışı ve insanlık düşmanı yaklaşıma karşı net bir duruş sergilemelidir. İnsanlık ve barış düşmanı soykırımcı Netanyahu şebekesinin üyeleri hak ettikleri gibi yargılanacaklardır" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Dış Politika Ömer Çelik AK Parti Politika Güncel Dünya Dış Politika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title