Haberler

AK Parti'ye tatil yok! Yaz boyunca 3 önemli konuda çalışmalar yapılacak

Güncelleme:
Abone Ol

TBMM 2 aylık tatil sürecine girerken AK Parti grubunun yaz boyunca 3 önemli konuda çalışmalarına devam edeceği öğrenildi. Bir dizi değişiklikle bozulan infaz sistemini silbaştan elden geçirmek isteyen AK Parti'nin yeni anayasa ve Meclis içtüzüğü konusunda da çalışmalar yapacağı ifade ediliyor.

Meclis 2 ay sürecek tatile girdi. AK Parti grubu bu süreyi ekim ayında gündeme getirilecek yeni yasaların hazırlığı ile geçirecek.

"SEÇİMSİZ SÜREÇ İYİ BİR FIRSAT OLACAK"

Yaklaşık 4 yıllık seçimsiz sürecin bazı temel sorunları ele almak, kimi konularda reformları hayata geçirmek için çok değerli bir fırsat sunduğunu söyleyen parti yöneticileri, sosyal güvenlik reformundan infaz kanununa bu kapsamda birçok konuyu çalışacaklarını anlatıyor.

"İNFAZ SİSTEMİNİN SİLBAŞTAN ELDEN GEÇMESİ GEREKİYOR"

Son yıllarda çeşitli nedenlerle yapılan bir dizi değişiklikle infaz sisteminin bozulduğu, silbaştan elden geçmesi gerektiği, kamuoyunda da bu konuda ciddi talep olduğu kaydediliyor. AK Parti'nin yaz boyunca çalışacağı iki başlık daha var. O başlıklar da yeni anayasa ve Meclis içtüzüğü olacak.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti Politika Tatil Hukuk Dizi Hukuk Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

hızır ilyas kandemir :

asgari ücretlilin hali ne olacak okullar baslıyor bu insanlar nasıl çocuk okutacak asgariye zam gelmedi ama her şeye zam geldi yeniden nasıl bir vicdana sahipsiniz kafanızı yastığa koyup nasıl uyuyabiliyorsunuz Allah size vicdan nasip etsin.

Yanıtla5140
Abdullah KARAMAN:

milletvekillerinin hepsi batılı olanlar iş adamı, doğulu olanlar da toprak ağaları. onun için bunlar fakirin halinden ne anlar. bana bir tane fakir aile çocuğu milletvekili gösterin???

174
sade vatandaş:

ben kararların membaının hep bir yer olduğunu sayın değerli kıymetli vekillerimizinde bu kararları sorgusuz sualsiz onayladıklarını sanıyordum demek öyle değilmiş ....onlarında fikirler...varsa alınacak çok sevindim çok duygulandım işte demokrasi bu

95
Fikriye:

Haberin başlığına bak. Zaten tüm sene yan gel yat osman durumları var, üç ay calışsalar ne olacak, yaz burada biter bunlar yazı bitmeyen memleketlere gidip ıstakoz kemirirler

02
YOKLUK kazanıyor en son:

Çok güzel sandalyeleri varmış maşşallah. Tüm sandalyelere tek tek otururdum eğer boş olsaydı ve kimse olmasaydı.

01
İclal İpek:

Bu pahalılık nasıl olucak kim dur diyecek kiralar inanılmaz akıl almıyor bu yaşadıklarımızı asgari ücret kira ücreti bile değil faturalar günlük zam mutfağı alev aldı.

Yanıtla398
Abdullah KARAMAN:

Tek çare tüm mültecileri geri göndermek. o zaman tüm daireler boş kalınca ev sahipleri kiracı bulmak için fiyat düşürürler. Düşünsenize birden 10 milyon insan Türkiye'den çıkıyor. Herşeyin fiyatı düşer, işsizlik biter.

458
Zübükzade:

En önemli sorun adil olmayan emeklilik sistemine acil kademe getirilmeli

Yanıtla756
Revolver:

çalışıyorlar da kime çalışıyorlar. halkın yararına olmadığı kesin...

Yanıtla247
Ozi Mafia:

Yoruldunuz tabi paşam siz tatile gidin biz kanunları da yaparız, uygularız da, siz de yemin den yemine maaştan maaşa gelir keyfinize bakarsınız, olur mu?

Yanıtla046
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title