Haberler

AK Partili isme soğuk duş! Konuşmaya başlayınca vatandaşlar alanı terk etmeye başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas Kongresi 105. Yıldönümü Resmi Programı'nda AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler konuşurken bazı vatandaşlar tepki göstererek alanı terk etti. Alanı terk ederken mikrofon uzatılan bir vatandaş, "Doğruları söylemeyelim mi? O zaman emekliler ölsün" diyerek tepkisini dile getirdi.

Sivas Kongresi'nin 105'inci yıl dönümü dolayısıyla Sivas'ta resmi tören düzenlendi. Resmi törende Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, AKP Sivas Milletvekili Rukiye Toyan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler ve TBMM Başkanvekili Celal Adan konuştu.

VATANDAŞLAR ALANI TERK ETTİ

Törendeki bazı vatandaşların AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'in konuşmaya başladıktan sonrası alanı terk etmeye başlamaları dikkatlerden kaçmadı.

"O ZAMAN EMEKLİLER ÖLSÜN"

O esnada mikrofon uzatılan bir vatandaş, "Anamızı bellediler 23 sene, emekliyiz biz. Mahvettiler bizi ya. Eleştirmeyelim mi kardeşim? Doğruları söylemeyelim mi? O zaman emekliler ölsün" diyerek alandan uzaklaştı.

Kaynak: ANKA / Politika

Abdullah Güler AK Parti AK Parti AK Parti Politika Güncel Yaşam Sivas Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (47)

Erc Krtp:

erken emwklilik yasasi cikarken bayram ediyordunuz hangi ulkedevar 40 yasinda emekli olup 40 yil devletin sirtindan kene gibi kan emen bir millet 10 tane sehir yerleyeksan olmus bir ulke bu gun azda olsa verebiluyorsa maas sukretmek lazim 20 yil once memurun maasini iki seferde veren dwvlet simdi bayram ikramiyesi veriyor gene yaranamiyor 50 bin verse gene memnun olmazsiniz vesselam

Yanıtla757560
Muzaffer Karaman:

Memur ne zaman maasını ıkı kerede almıs bende o yıllardan gelıyorum. 3 maasımla 10 yasında araba almıstım bende onu hatırlatırım. Erken emeklılık konusunda haklı oldugun yerler var ama zorlamı cıkarttı eyt yı ınsanlar. Hukumetsen cıkarmasaydın o yasayı benım ne sucum var

2990
Veysel Gökırmak:

EYT yi oy uğruna iktidardaki getirdi suçu kendinizde arayın sağa sola lafazanlık yapıp kimseyi suçlamayın Emekliyi Bu Hale getirenlerden hesap sorun Tamammı Beyim

2781
Mehmet Coşkun:

Sen uzayda yaşıyorsun

3859
Osman Öner:

Hakkı ile emekli olanların suçu ne EYT ile normal emekli olanlara da aynı maaşı veriyor Allah'ın adaleti üzerlerinize olsun inşaallah

1574
BASRALI HASAN:

Evet bu emeklilik kanunu değişmesi lazım bu kadar erken yaşta emekli olmak her ne kadar bize iyi gibi gelse de bu ödenmesi mümkün değil. Avrupa ülkeleri emeklilik yaşını yükseltiyor biz zengin bir ülke değiliz.

956
ölümlü insan:

Ercan hayal dünyasında yaşıyorsun birileri zamanında ne dedi seçim dahi kayıp etsek erken emekliliği çıkarmıcaz dediler ne oldu çıkardı rakamsal olarak maaşın ne kadar olduğu önemli değil aldığın maaş rakamlarıyla alım gücün önemli bugün açlık sınırı ve yoksulluk sınırı hakkında bilgin var mı ? Maaşlar üstünde mi yoksa aşasında mı ?

1246
cemalettin acar :

bayram ikramiyesi veriyorsa akp sayesinde değil,chp nin baskısı nedeni ile ödüyor. emekli maaşları ne hale geldi haberin varmı senin,nerde yaşıyorsun,neyle besleniyorsun anlamıyorum.yandaşlara para aktarmak yerine emeklilere ve asagari ücretlilere dağıtsaydı böyle olmazsı.merkez bankasının zararının nasıl bir para olduğu hakkında gram fikrin yoktur senin.bira araştır ne kadar büyük bir para olduğunu anlayacaksın.

00
Bekir Çakır:

CHP'li belediyelerin seçim öncesinde verdiği sözler yerine getirilmiş olsa emeklilerin bütün dertleri bitecek.

Yanıtla376247
VATANDAŞ:

Dostum sen ne kullanıyorsun, bize de söyle lütfen.

00
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title