Haberler

Ak Partili Kıyıklık: "En Son Seçim Kazandıklarında Açık Oy, Gizli Sayım Vardı"

Abone Ol

AK Parti 3’üncü Bölge milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, açık oy gizli tasnifli seçim dönemlerine atıfta bulunarak, “CHP 1950’den beri 65 yıldır bu toplumdan hiç evet alamadı.

AK Parti 3'üncü Bölge milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, açık oy gizli tasnifli seçim dönemlerine atıfta bulunarak, "CHP 1950'den beri 65 yıldır bu toplumdan hiç evet alamadı. En son kazandıklarında da seçimler açık oy, gizli sayım şeklinde yapılmıştı" dedi.

AK Parti İstanbul milletvekili ve İstanbul 3. bölge milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, Küçükçekmece Nikah Sarayı'nda sandık müşahitleriyle bir araya geldi. Programa AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı.

"EN SON SEÇİM KAZANDIKLARINDA AÇIK OY, GİZLİ SAYIM VARDI"

Küçükçekmece Nikah Sarayı'nda Küçükçekmece'de görev alacak sandık görevlileri bilgilendirmek için verilen yemekte konuşan Feyzullah Kıyıklık, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun niyeti iktidar olmak değil. Gayesini ise belli. Ne diyor? 'AK Parti'yi tek başına iktidar yapmayacağız.' Niyeti ülke yönetmek olan birisi bunu söyleyebilir mi? CHP 1950'den beri 65 yıldır bu toplumdan hiç evet alamadı. En son kazandıklarında da seçimler açık oy, gizli sayım şeklinde yapılmıştı" dedi.

"SANDIKLARIN BAŞINDAN SAKIN AYRILMAYIN"

1 Kasım seçimlerinin öneminden bahseden Kıyıklık, sandık görevlilerine dikkatli olmaları yönünde telkinde bulunarak, "Sizlerin görevi seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Sayım sona erip tutanakları alıncaya kadar sandık başından ayrılmayın. Hukuki olmayan hiçbir olaya müsaade etmeyin. Milletin ve AK Parti'nin hukukunu korumak görevinizdir" şeklinde konuştu.

"HALKALI BUGÜN MODERN BİR YER HALİNE GELDİ"

Eski Türkiye'den bahseden Kıyıklık, "Ben Bağcılar Belediye Başkanıyken kızdığım kişilere, 'Sizi Küçükçekmece'ye sürerim' diye takılırdım. O zamanlar burası yolu olmayan, ilkel bir yerdi. Halkalı çöplüğünden her gün bomba patladığı haberleri gelirdi. Çöp kokusundan geçemezdik buradan. AK belediyeler buraya geldikten sonra hizmetin ne olduğunu gördünüz. Bugün Halkalı patlamalarla, çöp kokusuyla değil, gelişmiş bir yer olarak anılıyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Feyzullah Kıyıklık Küçükçekmece İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title