Haberler

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmalarını değerlendirdi

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin tüm kadrolarıyla sahada ve halkın yanında olduğunu belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, partisinin tüm kadrolarıyla sahada ve halkın yanında olduğunu belirtti.

Sürekli, saha çalışmalarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında son 6 ayda 30 ilçede 8 kez eş zamanlı olarak sahaya çıktıklarını belirterek milletvekillerinin de yoğun katılım gösterdiği programlarda il ve ilçe ana kademe ile kadın ve gençlik kollarının katılımıyla sivil toplum kuruluşları, esnaf, vatandaşlar ve üyelerle bir araya geldiklerini aktardı.

Sürekli, aynı süre içinde 12 ilçede "Karınca modeli" çalışması yaptıklarını kaydederek 17 bin 567 noktaya ulaştıklarını, 4 bin 62 hane, 346 sivil toplum kuruluşu, 925 muhtara konuk olduklarını, 8 bin 24 esnafı iş yerinde ziyaret ettiklerini, 1203 yeni, 3 bin 947 mevcut üye ziyareti yaptıklarını bildirdi.

İyi günde de kötü günde de halkla iç içe olduklarını ifade eden Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Milletvekillerimiz, Gönül Seferberliği çalışmalarımıza bizzat katılırlarken dernek, oda ve muhtar buluşmaları gerçekleştiriyorlar. Birileri gibi göstermelik değil, tüm benlikleri ve çabaları ile İzmir'in, İzmirli hemşerilerimizin sorunlarının çözümü için alandalar. Sadece İzmir'le merkezi idare arasında köprü olmuyoruz. İzmir'in ihtiyacı olan her yerdeyiz. CHP'li yerel idarelerin yapamadığı ne varsa, yönettikleri ilçelerde yaşattıkları her mağduriyette oradayız."

Kaynak: AA / Politika

AK Parti gençlik İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title