Haberler

AK Partili vekilden kendilerini eleştirenlere sert yanıt: O yolları baban mı açtı?

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin ilçe Kongresinde bölgeye yatırım yapılmadığı eleştirilerine "Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, 'ne yaptınız' diyor. Memlekete gelip giderken OSB'ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı?" diyerek tepki gösterdi.

Ak Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada kendisine yönelik eleştirilere yanıt verirken tepki çekecek ifadeler kullandı.

"O YOLLARI BABAN MI AÇTI?"

"Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz" diyen Keskinkılıç, "Adam geliyor, yalan yanlış konuşuyor. Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Kahvede oturmuş ahkam kesiyor. Allah'tan kork yani. Yazıyor sosyal medyada, 'Ne yaptınız' diyor. Memlekete gelip giderken OSB'ye gir bakalım. Bir bak, ne yapıyoruz orada? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor? Allah'tan korkun" dedi.

"BOŞ KONUŞA KONUŞA..."

Açıklamasının devamında kendilerini eleştirenlere yüklenmeye devam eden Keskinkılıç, "Bir girip baktın mı diyorum, 'bakmadım' diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamın boş kalfası. Diyorum ki, Hadrianapolis'e gittin mi? Gittim, bir de resim çektirdim, diyor. Onu kim yaptırdı? Baban mı yaptırdı? Kim yaptırdı onu? İşte, bu memlekette bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ANKA / Politika

Milletvekili Keskinkılıç Politika AK Parti Karabük Karabük Güncel OSB Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (129)

Wien:

Peki seni oraya baban mi çikardi? o halk seni oraya layik gördü ve den bu halka hizmet edeceksin. Çünkü sen bunun için para aliyorsun ve statü sahibi oldun!

Yanıtla82764
Maadet:

80 yil yiyip içip gidenlere niye hesap sormadın. dert başka.bal gibi biliyorlar.ulkenin nasıl yükseldiğini.ideolojik takıntılar. muhalefet bi de eleştiriyor.sormazlar mi.chp li belediyeler ne iş yapıyor.milletin parasını sarkici türkücü gazeteci ye peşkeş çekiyorlar yönettiği yerin çöpünü toplamaktan mezarlığına camisinin temizlemekten aciz.yonetimler..

8940
ayhan arman:

babanın hayrına mı yaptın işini yapacaksın tabi onun için vekil maaşı alıyorsun

Yanıtla76669
Mevlüt:

Peki CeHaşPe li belediyeler niye işini yapmadığı halde niye halen CeHaşPe şak şakı yapıyorsunuz

9430
ayhan arman:

ben parti tutmam cahiller le tartışmam ikna edemesin çünkü

140
FONCUSAVAR:

mesele o değil ki. Sen halı saha maçındasın maçta 5-6 golün 2 taneisini atmışsın. Maç sonu sana hiç gol atamadın deseler nasıl tepki verirsin?

53
Yasar Unal:

Millete saygılarını iyice yitirdiler. Değişim çok geç kaldı.

Yanıtla74589
muratemre yılmaz:

Babası acmamisti ama devletin paralarını yediniz yuttunuz..Devletin imkanlarıyla yapmak varken o yolları, 5'li çeteye peşkeş çektiniz,milletin verdiği vergiler yetmemiş,geçmeyen yollardan, gecmeyen köprulerden para ödetiyorsunuz..

Yanıtla70393
O Z:

Evet devletin RTE den önce çok parası vardı. ABD ve Avrupa biraraya gelse yine yetişemezdi Türkiye'nin parasına. Ne olduysa RTE döneminde oldu. Yediler tuttular paraları aaaa nasıl olur böyle birşey.

3425
Gerard Dirivia:

O.Z: 1999-2000 yıllarında 1 dolar 1.20 TL idi. Türk lirası kaliteli paraydı. Şimdi 2 deste parayla gidip 1 aylık mutfak erzağını alamıyorsun. 1999 yılında okul harçlığımı biriktirir cep telefonu alırdım. Şimdi insanlar çocuklarına harçlığı zor veriyor. Nasıl bir ısrarla hala savunuyorsunuz haksızlığı adaletsizliği anlamak mümkün değil. Yıl olmuş 2024 biz yol yaptık diyen bir zihniyetin arkasında durmak mega ötesi bir cahilliktir. Aslında Cahillik bile senin gibiler için lüks bir sıfattır

04
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title