Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürpriz görüşmesi sonrası kulislerde Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklifi aldığı öne sürülen İYİ Parti'nin eski lideri Meral Akşener'den dikkat çeken bir hamle geldi. Akşener'in çalışmaları için Ankara Çankaya'da Meclis'e yakın bir noktada ofis tuttuğu iddia edildi.

İyi Parti'nin önceki lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı sürpriz görüşme sonrası çok konuşulacak bir adım attı. Kendisiyle ilgili "Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklif edildi." iddiaları sıcaklığını korurken Akşener'in çalışmaları için Çankaya'da bir ofis tuttuğu öne sürüldü.

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Siyaset kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili farklı yorumların ortaya atılmasına sessiz kalan Akşener, İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, Çankaya'da TBMM'ye çok yakın bir mesafede Cinnah Caddesi'nde 57 numaralı binanın ikinci katında bir ofis tuttu ve taşınma süreci de bugün başladı.

UZUN ZAMAN SONRA ÇİLLER'İN CENAZESİNDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

31 Mart'ta İYİ Parti'nin aldığı ağır sonuçlar sonrası kurultaya giden partide tekrar aday olmayan Meral Akşener, uzun süren sessizlik döneminin ardından 3 Haziran'da eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine katılmış, değiştirdiği saç rengiyle dikkat çeken Akşener 5 Haziran'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye'de bir araya gelmişti.

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan ile Akşener arasındaki görüşmenin, İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu'nun yeni anayasa sürecindeki sert tutumuyla ilişkilendirilmiş, hatta Akşener'e Cumhurbaşkanı Yardımcılığı teklif edildiği öne sürülmüştü. Akşener, görüşmeyle ilgili şimdiye kadar bir açıklamada bulunmadı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Politika Çankaya 3-sayfa Ankara 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Aslan Yıldız:

Meral yaglı bir kazık attı taraftatlatına

Yanıtla17269
ışık ararat:

sadece kendi taraftarına değil genel seçim öncesi masada kalkarak turuva attı olduğunu gösterdi ama millet ittifakı onu çözemedi ve seçimi kayb etti o gün yaptığı hamlenin bugün meyvasını topluyor

23193
Nuri Aga:

Evet. Peki Tarih bunu ne diye yazacak...

12143
Muhsin Yazıcıoglu:

Nuri Tarih korkakları yazmaz

10114
Turbo Levent:

NORMAL MARAL AKŞEMMER BAHÇELLİNIN ÖĞRENCİSİ ZATEN

1279
vatandaş osman :

Allah'ım, ülkemizi ülkücülerden koru.

Yanıtla71192
Köfteci Jardel:

Sana kanıp oy veren ellerim kırılsın.

Yanıtla19185
Akın Bukan:

Daha ilk gün partisini kurarken yazmıştım saraya çalışır bu diye

Yanıtla24149
HainKOXPER :

meral hanım fırsat nerde kendi orda

Yanıtla8144
Medeni Bingöl:

Tansu çiller len yanyana ofis açıp kendilerine Dedikodu yapsınlar İkiside nasıl olsa aynı kategoride

Yanıtla12116
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title