Haberler

Akşener İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'ı önce takipten çıktı, sonra engelledi

Güncelleme:
Abone Ol

İYİ Parti'deki istifa depremi milletvekilleri ve parti üyeleri seviyesinde hız kesmeden devam ederken, Genel Başkan Meral Akşener'in sosyal medya hamlesi büyük ses getirdi. Partisinden istifa eden eski İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ı X hesabında takipten çıkan Akşener daha sonrası ise engelledi. Akşener seçimde CHP ile ittifakı savunduğu konuşması sonrası Özkan'ın istifasını istemişti.

Yerel seçimde CHP ile ittifak yapılmamasını gerekçe göstererek çok sayıda vekil ve üyenin istifa ettiği İyi Parti'de tartışmalar son bulmuyor.

ÖNCE TAKİPTEN ÇIKTI SONRA ENGELLEDİ

İyi Parti'den istifa eden eski İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'ı X hesabı üzerinde önce takipten çıkan Genel Başkan Meral Akşener daha sonrasında engelledi.

Akşener İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'ı önce takipten çıktı, sonra engellediİYİ Parti'den istifa eden eski İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan.

"NE SAYGISIZLIK ETTİM NE KÖTÜ BİR SÖZ SÖYLEDİM"

Akşener'in kendisini sosyal medyadan engellediğini fark eden Özkan "Ben sade bir halkım. Ne bir saygısızlık ettim ne kötü bir söz söyledim. Sayın Akşener önce takipten çıktı sonra engelledi. Canı sağ olsun" paylaşımında bulundu. Özkan, Akşener'in kendisini engellediğine ilişkin ekran görüntüsünü de paylaştı.

Akşener İYİ Parti'den istifa eden İbrahim Özkan'ı önce takipten çıktı, sonra engelledi

SEÇİMDE İTTİFAKA VURGU YAPIP İSTİFA ETMİŞTİ

Partisinin yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapmamasını eleştiren eski İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, katıldığı bir televizyon programında şunları söylemişti; "Genel İdare Kurulu'nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor. Genel İdare Kurulu, Genel Başkana yetki verdi. Şu an böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat'a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir." Söz konusu açıklamanın ardından İYİ Parti lideri Akşener ise Özkan'ın istifasını istemişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İbrahim Özkan Meral Akşener Sosyal Medya İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

DİYARBEKİR:

cumhur ittifakı olarak İYİ Partiye bu zor zamanlarında destek verilmeli yada ittifaka dahil edilmeli çünkü karşıda şer cephesi var ve ülkemizi akılsız insanlarımızın oylarıyla yok etmeye çalışıyorlar

Yanıtla5643
sade vatandaş:

ASIL AKILSIZ İNSANLARI HÜR İRADELERİYLE OY KULLANIYOR DİYE AKILSIZLIKLA SUÇLAYAN SEN VE SENİN GİBİLERDİR

58
mehmet arif inci:

İbrahim Özkan Ekrem'in Trolü olmuş resmen Meral hanım sen rahat ol onuda Ekrem ile birlikte şutlayacağız .

Yanıtla3537
Firat Tas:

Yada sende meral ile birlikte ağlayacaksın bekleyip göreceğiz

1517
Onur Yener:

Rabbi Yesir İmamoğlundan sağlı sollu darbeler... Nasıl eğleniyormuyuz...

Yanıtla27
Güray Dilli :

Kendisi istifa etse ya , partisini eritti , yakında yakın ittifaklara göz kırpabilir...

Yanıtla44
Saint Joseph:

Aksenerde en buyuk hayal kirikliklarindan. Sarayin yoluna taslarini dosuyor. yakinda destici efendiyi bile gecer saray guzellemelerinde...

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title